MENÜ

Eksiği çok ama pes etmek yok!

Burak hasta, Volkan Şen sakat, Zokora cezalı, Sapara ilk 18'de yok, Alanzinho da kulübedeydi. Ancak Güneş'in öğrencileri 90+3'e kadar maçı bırakmadı ve kazandı.

Eksiği çok ama pes etmek yok!

Trabzonspor hiçbir şeyden çekmedi bu sezon, sakatlıklardan çektiği kadar... Birçok oyuncusundan aynı nedenle yararlanamayan teknik direktör Şenol Güneş, Gaziantepspor deplasmanı öncesi üst üste gelen sakatlık haberleriyle şoka uğradı. Burak Yılmaz hastalanmış, Volkan Şen de sakatlanmıştı. Bunlara ek olarak Zokora’nın kırmızı kart cezalısı olması da, tecrübeli hocayı endişelendiriyordu. Buna karşın Güneş beklenmedik bir kadro çıkardı sahaya. Geçtiğimiz hafta ilk yarıda oyundan çıkardığı Sapara’yı bu kez ilk 18’e bile almadı. Alanzinho da, Volkan Şen’in yokluğuna rağmen kulübedeydi. Takımın yükü de Adrian’ın üzerindeydi.

Haberin Devamı

Akıllar CSKA’daydı ama

Ancak formda Gaziantepspor’un disiplinli futboluna rağmen, bir taraftan CSKA Moskova mücadelesini düşünen Bordo-Mavililer, hiç pes etmeden, 90 dakika boyunca skor elde etmek için uğraştı. Ve beklenen gol, 90+3’te Adrian’ın yerine oyuna giren Henrique’nin pası, Halil’in vuruşuyla geldi. Bu galibiyet, son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşayan Fırtına’ya, zorlu CSKA Moskova mücadelesi öncesi tam anlamıyla ilaç gibi geldi.

YORUM YAZ