MENÜ

Büyük zirve

Beşiktaş'ta teknik direktör Carlos Carvalhal, beklentileri karşılayamayan yıldızları Guti, Fernandes ve Quaresma'yla dün biraraya geldi.

Büyük zirve

Toplantıda üç futbolcudan istenilenler hatırlatıldı, gerekli uyarılar yapıldı. Toparlanması için zaman verilen Fernandes ve Guti yine kadroya alınmadı.Guti Hernandez, Ricardo Quaresma ve Manuel Fernandes... Üçü de hem kariyer, hem de yetenek açısından Süper Lig’in en önemli yıldızları arasında yer alıyor. Ancak Beşiktaş, bu üç futbolcusundan da maksimum verim sağlayamıyor. Hızlı özel yaşamı nedeniyle haftalarca kadroya giremeyen Guti’nin ardından Fernandes de benzer bir durumla karşı karşıya kalmıştı. Portekizli yıldız ‘gece gezmelerini’ abartınca, kadroya girememişti. Ricardo Quaresma’nın da beklentilerin uzağında kalması bardağı taşıran son damla oldu. Teknik direktör Carlos Carvalhal, dün üç yıldızıyla da Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde biraraya geldi.

Haberin Devamı

‘Artık toparlanın’

Yaklaşık bir saat süren toplantıda, üç yıldızından da beklentilerini dile getiren teknik patron Carlos Carvalhal, özellikle Guti ve Fernandes’in bir an önce toparlanmasını, kısa zamanda eski performanslarına kavuşmasını istedi. Üç oyuncu da Portekizli hocaya söz verirken, bugün oynanacak kritik Sivasspor karşılaşması öncesi genç çalıştırıcı Guti ile Fernandes’i kadroya almadı.

Orhan Yıldırım

YORUM YAZ