MENÜ

Bursalı taraftarlardan anlamlı yardım

Bursasporlu taraftarlar, Hakkari'deki hain saldırıda şehit olan Ankaragücü taraftarı Piyade Çavuş Yunus Yılmaz'ın ailesi için yardım kampanyası başlatmaya hazırlanıyor.

Bursalı taraftarlardan anlamlı yardım

Bursaspor taraftarlarından Murat Ozansoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, terörist saldırıda şehit olanlar arasında Ankaragücü taraftarı Piyade Çavuş Yunus Yılmaz’ın da bulunduğunu hatırlattı.

Haberin Devamı

Yeşil-beyazlı taraftarlar olarak kardeş kulüpleri Ankaragücü’nün taraftarı Yunus Yılmaz’ın şehit edilmesinin derin üzüntüsünü yaşadıklarını belirten Ozansoy, sarı-lacivertli camianın acısını paylaştıklarını dile getirdi.

Murat Ozansoy, şehit Yunus Yılmaz’ın ailesi için yardım kampanyası düzenlemeyi planladıklarını ve bunun hazırlıklarını sürdürdüklerini ifade ederek, "Sevgili kardeşimizin ailesine bir nebze de olsa Bursaspor taraftarları olarak ’yanınızdayız’ demek istiyoruz. Bunun için de böyle bir yardım kampanyası düzenlemeyi kararlaştırdık" dedi.

Kampanya ile ilgili olarak şehidin ailesine ulaşmaya çalıştıklarını dile getiren Ozansoy, şöyle devam etti:
"Pursaklar’da oturan şehidimizin ailesine ulaşıp, kampanya ile ilgili bilgi vereceğiz. Bir bankada hesap numarası açmayı ve yardımları orada toplamayı istiyoruz. Takımımızın ligin 14. haftasında Ankara’da Ankaragücü ile maçı var. Bu maç öncesi Bursaspor taraftarları olarak şehit kardeşimizin Pursaklar’da oturan ailesini ziyaret ederek, hem başsağlığı dileğinde bulunmak, hem de banka hesap cüzdanını burada kendilerine teslim etme düşüncesindeyiz. Kampanyayı da yarından itibaren başlatmayı planlıyoruz. Tüm Bursaspor taraftarlarının da bu kampanyada desteklerinin olacağına yürekten inanıyoruz."

Haberin Devamı

"Bu kardeşlik, şehit emaneti"
Ozansoy, Türkiye’de örnek gösterilen Bursaspor ve Ankaragücü taraftarları arasındaki kardeşliğin de Şehit Asteğmen Abdülkerim Bayraktar’ın emaneti olduğunu ifade etti.

Bursaspor ile Ankaragücü taraftarları arasındaki bu dostluğun temelinin iyi incelenmesi gerektiğini vurgulayan Murat Ozansoy, "Bu kardeşlik, şehit emaneti. Abdülkerim ağabeyin bize bıraktığı bu emaneti, bizler en iyi şekilde korumamız gerekiyor. Bunun için Bursaspor taraftarları olarak Ankaragücülü kardeşlerimizin acısında da sevincinde de her zaman yanındayız ve her zaman da yanlarında olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Ozansoy, Şehit Piyade Çavuş Yunus Yılmaz’ın ailesi için düzenlenecek yardım kampanyasıyla ilgili banka hesap numarasını da duyuracaklarını sözlerine ekledi.

AA

YORUM YAZ