MENÜ

Hanımefendi istemeyince

Başkan Şener, Selçuk'un ayrılışında genç yıldızın nişanlısının etkin rol oynadığını, Egemen'i de ikna etmek için çok uğraştıklarını söyledi

Hanımefendi istemeyince

Bir yandan Şampiyonlar Ligi’nde ikinci tura yükselmek isteyen, diğer taraftan Süper Lig’de zirveyi kovalayan Trabzonspor’da en çok aranan oyuncuların başında, kuşkusuz Egemen ile Selçuk geliyor. Başkan Sadri Şener, dün gerçekleşen Divan Kurulu toplantısında iki oyuncunun ayrılışına açıklık getirdi. Bordo-Mavili kulübün patronu, “Selçuk’a 10 milyon Euro da versek imzalamayacaktı. Çocuk nişanlanmış, nişanlısı hanımefendi buraya gelmek istememiş. Egemen ile en samimi yöneticimiz Recep Bey’dir. Bütün yıl boyunca uğraştı, olmadı” dedi.

Haberin Devamı

‘Fener ve Trabzon arasında’

Şener, şike soruşturmasıyla ilgili olarak da şunları kaydetti: “Türkiye futbol kirliliği içine düştü bu yıl. Savcılığın yasaklama olayı var, bazı detayları bilmeme rağmen söyleme imkanım yok. Ben ve 6 arkadaşım 30 saate yakın nezarette kaldık. Herhalde Trabzon tarihinde ilk nezarette kalan başkanım. İddianame çok yakında açıklanacak, olaylar Fenerbahçe ve Trabzonspor arasında geçiyor.”

‘Lange diyebiri varmış!’

Fırtına’nın patronu, kulübün 38 tane davasının olduğunu belirterek, “Bu davalar tek değil. Yargıtay’da, Danıştay’da, ticarette, FIFA’da... Maalesef yıllar içinde yönetime gelen hukukçu arkadaşlar ciddi şekilde bu davalarla uğraşmamış. 1999 yılından bile ödeme yapıyorum. Lange diye bir topçu var, görsem tanımam, 4 milyon Euro’ya transfer edilmiş. Mecburen anlaştık, birazını ödedik, biraz daha ödeyeceğiz” dedi.

Haberin Devamı

‘Oyuncular fazla rahat’

Son haftalardaki puan kayıplarına da değinen Başkan Şener, şunları dile getirdi: “Tahmin ediyorum ki oyuncular fazla rahat olduklarından ve karşı tarafı ciddiye almadıklarından kaynaklanıyor bu kayıplar. Eylül ayı itibariyle oyuncuların maaş ve transfer alacaklarıyla Inter ve Lille maçının primlerini ödedik. Halbuki biz o primleri UEFA’dan Aralık’ta alacağız. Oyunculara fazla imkan sağladığımızı düşünüyorum.”

YORUM YAZ