MENÜ

'Faciadan dönüldü'

Beşiktaş Basın Sözcüsü Mete Düren, Fenerbahçe taraftarlarının stada giriş şeklini eleştirdi. Düren, “Bu olay üstü kapatılacak bir olay değil. Sorumlular açıklama yapmalı. Faciadan kıl payı dönüldü” diye konuştu

'Faciadan dönüldü'

Dün akşam Fiyapı İnönü Stadı’nın dışında kalan Fenerbahçe taraftarlarının maçın oynandığı sırada stada giriş şekli, neredeyse derbiden daha fazla yankı getirdi. 2 bin kadar Sarı-Lacivertli taraftarın, maçın başında sahaya girmesini en sert şekilde eleştirenlerin başında, Beşiktaş Basın Sözcüsü Mete Düren geldi. Düren maçın ardından yaptığı açıklamada, “Maçın başlarında Fenerbahçe taraftarlarının yaptığı, oyunun dahi durmasına nedeni olan büyük bir skandal yaşandı. Yaklaşık 2 bin taraftar tahribat vererek sahaya girdi. Bu olay üstü kapatılarak geçiştirilecek bir olay değil. Sorumlular bir an önce çıkıp, açıklama yapmalı. Nereden bakarsanız bakın faciadan dönüldü” ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

Taraftar istedi, kulüpler geri adım attı

Düren, Fenerbahçe taraftarının maça gelemeyecek olması yönünde alınan ilk karar için, “Alınan o karar iki takımın yöneticilerinin arasında, ortaklaşa alınan bir kararıdı. Ancak daha sonra taraftarların karşılıklı olarak birbirlerini davet etmesi sonucunda, yöneticiler geri adım attı” açıklamasını yaptı. Düren maç için ise, “Takım olma yolunda ilerliyoruz. Maçın berabere biteceği belli gibiydi. Ancak Dinamo Kiev ve Fenerbahçe maçlarında son dakika golleri yemek puan kayıplarına yol açıyor. Bunu aşarsak daha iyi olacağız, daha iyi yerlere geleceğiz” diye konuştu.

Can Gebetaş

YORUM YAZ