MENÜ

Dünyadan kısa kısa...

Tüm dünyadan spor gündemi...

Dünyadan kısa kısa...

* A Milli Futbol Takımı’nın 2012 Avrupa Şampiyonası elemeleri play-off turunda Hırvatistan ile 11 Kasım Cuma günü karşılaşacağı maçın bilet fiyatları belli oldu. İstanbul TT Arena’daki maçın biletleri 22 ile 270 TL arasında satışa sunulacağı açıklandı. Bu arada rakibimiz Hırvatistan’ın 28 kişilik kadrosu açıklandı. Takımda Kranjcar’ın dışında sakat bulunmazken, belirlenen kadroda sürpriz bir isim de yok.

Haberin Devamı

* Almanya Bundesliga ekiplerinden Wolfsburg’un teknik patronu Felix Magath, oyuncularının iletişim konusunda sıkıntılar yaşadığını söyleyerek antrenmanlarda Almanca dışındaki dilleri konuşmayı yasakladı.

* La Liga’da Villareal’in Real Madrid’le oynadığı maçta sakatlık geçiren İtalyan forvet Giuseppe Rossi’nin 6 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

* Formula 1’de Hindistan Grand Prix’si öncesi sıralama turları bugün 11.30’da, büyük yarış ise yine aynı saatte TRT Spor’dan canlı yayınlanacak. Bilindiği gibi F1’de Red Bull’dan Sebastian Vettel, daha önceden şampiyonluğunu ilan etmişti.

* Brezilyalı futbol efsanesi Pele, İspanya Milli Takımının 1970’lerdeki Brezilya’ya çok benzediğini ve bugün futbol oynuyor olsa İspanyol Xavi gibi olmak isteyeceğini söyledi.

YORUM YAZ