MENÜ

CSKA, pazartesi Trabzon'da

Trabzonspor'un, UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi (B) Grubu'nda, 2 Kasım Çarşamba günü karşılaşacağı Rusya'nın CSKA Moskova takımı, 31 Ekim Pazartesi günü Trabzon'a gelecek.

CSKA, pazartesi Trabzon'da

Trabzonspor Kulübü’nün internet sitesinden yayımlanan açıklamada, bordo-mavili takımın UEFA Şampiyonlar Ligi’ndeki rakibi CSKA Moskova’nın resmi antrenman ve basın toplantısı programının kesinlik kazandığı belirtildi.

Haberin Devamı

Programa göre, 31 Ekim Pazartesi günü saat 17.50’de Trabzon Havalimanı’nda olacak CSKA Moskova, 1 Kasım Salı günü 19.00’da Hüseyin Avni Aker Stadı’nda antrenman yapacak. Antrenmanın ilk 15 dakikalık bölümü basın mensuplarına açık olacak ve çalışmaya taraftar alınmayacak.

CSKA Moskova Teknik Direktörü Leonid Slutsky ve belirlenecek bir oyuncunun katılacağı resmi basın toplantısı da aynı gün saat 18.30’da, Hüseyin Avni Aker Stadı’nda gerçekleştirilecek.

Trabzonspor da 1 Kasım Salı günü saat 20.00’de Hüseyin Avni Aker Stadı’nda, ilk 15 dakikalık bölümü basın mensuplarına açık olacak olan son antrenmanını yapacak. Teknik direktör Şenol Güneş ile bir futbolcunun katılacağı resmi basın toplantısı da antrenman öncesi yapılacak.

Haberin Devamı

AA

YORUM YAZ