MENÜ

Caner çıkar mı?

Sahanın en iyisi olan Caner'in 65. dakikada oyundan alınmasıyla şok yaşayan Fenerbahçeliler, maç sonunda birbirlerine bu soruyu sordu

Caner çıkar mı?

Fenerbahçe’de dün bir futbolcu vardı ki, mücadelesi, hırsı, çalışkanlığı, üretkenliğiyle sahadaki 21 futbolcudan ayrıldı. Bu oyuncu, Fenerbahçe orta sahasının solunu kontrol eden Caner’di. Mükemmel oynayan genç futbolcu, takımının ilk golünün de hazırlayıcısıydı. Birçok arkadaşının durgun olduğu bir günde, takımını ayakta tutan Caner, 65. dakikada büyük bir şaşkınlık yaşadı. Teknik direktör Aykut Kocaman, Mehmet Topuz ve sahanın en iyisi olan Caner’i çıkarıp, Stoch ile Özer’i oyuna aldı. Tribündeki ve televizyonları başındaki Fenerbahçeliler de Caner gibi şaşkındı. Kimse bu değişikliğe bir anlam veremezken, Fenerbahçe, Caner’in çıkmasının ardından rakip kaleye gitmekte zorlanır oldu.

Haberin Devamı

‘Kayıp da, kazanç da olabilir’

Maç sonunda ise tüm Fenerbahçeliler’in sorduğu tek bir soru vardı, “Bu Caner çıkar mı hocam?” Genç hoca, maç sonunda Lig TV muhabiri Ömer Güvenç’in, “Hocam ayıptır sorması ama Caner’i niye çıkardınız?” sorusuna, “Söylediğiniz gibi sorması ayıptır. Caner iyi oynadı ancak teknik direktörler taktik anlamda oyuna müdahale eder. Giren oyuncudan da beklentiler vardı. Caner son derece iyi işler yaptı. Stoch’u da Caner’in yaptıklarını devam ettirmesi için oyuna aldık” yanıtını verdi. Kocaman, “İki takımı da tebrik etmek lazım. Kazanmak için A’dan Z’ye her şeyi yapmaya çalıştılar. İki takım açısından da 2 puan kaybetti olarak bakılabilir. Ya da ‘söke söke 1 puan aldı’ denilebilir. Beşiktaş’ın son haftalardaki oyun anlayışı, 2. bölgede beklemek üzerineydi. Böyle bir takım karşısında yapabileceğimiz en iyi şey, markajdan kaçıp, oyunu kanatlara açmaktı. Yeterli sayıda pozisyon ürettik ama değerlendiremedik. Beşiktaş deplasmanında 1 puan avantaj kabul edilebilir ama pozisyonlar düşünüldüğünde 2 puandan olduğumuz da söylenebilir” dedi.

YORUM YAZ