MENÜ

Burak hasta, Trabzon yasta

Ligde son 2 maçından 1'er puanla ayrılan Trabzonspor, bugün çıkış sürecindeki Antep'e konuk oluyor. Bordo-Mavililer'de en büyük sıkıntı takımın 13 golünün 11'ini atan Burak Yılmaz'ın son anda kadrodan çıkarılması.

Burak hasta, Trabzon yasta

Süper Lig’de ve Şampiyonlar Ligi’nde düşüş periyoduna giren Trabzonspor, bugün çok kritik, bir o kadar da zorlu bir deplasmanda ter dökecek. Son 2 lig maçından 2 beraberlikle ayrılan (Bursaspor-Antalyaspor) Karadeniz temsilcisinin rakibi Gaziantepspor olacak. Süper Lig’de yeni hocası Abdullah Ercan ile çıkış trendine giren Kırmızı-Siyahlılar, Trabzonspor’un tam tersine bir görüntü içerisinde. Trabzonspor için tablonun en karanlık tarafı ise dün su yüzüne çıktı. Teknik direktör Şenol Güneş’in açıkladığı Antep kafilesi Bordo-Mavili taraftarları hayli endişelendirdi.

Haberin Devamı

11’i merakla bekleniyor

Burak Yılmaz hastalığı ve Volkan Şen de hafif sakatlığı sebebiyle Antep’e götürülmedi. Antalya maçında ilk yarım saat dolduktan hemen sonra oyundan çıkarılan Sapara’nın da Şenol Güneş tarafından bir süre daha düşünülmeyeceği öğrenildi. Bu gelişmeler paralelinde Güneş’in sahaya süreceği ilk 11 merak konusu haline geldi. Deneyimli antrenörün kararını maç saatinde şekillendirmesi bekleniyor. Antep cephesinde ise sakat ve cezalı oyuncunun bulunmaması Abdullah Ercan’ın elini güçlendiriyor.

YORUM YAZ