MENÜ

Bir skandal daha!

'Derbiye giremezler' denilen Fenerbahçeli taraftarlara, maça saatler kala izin çıktı. Konuk taraftarlar stada geç kaldı, gişelerinde izdiham oluştu. Çünkü içeriye 'çakma' biletle girmeye çalışanlar vardı. Gişeler bozuldu, taraftarlar sabırsızlandı, ortaya işte bu olay yaratacak görüntüler çıktı.

Bir skandal daha!

Spor Toto Süper Lig’de bu sezonun ilk derbisi olan Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi öncesinde büyük bir skandal yaşanmıştı. İki takımın isteği doğrultusunda, dev karşılaşmaya konuk ekip takım taraftarlarının alınmaması yönünde karar alınmış, ayrıca bu durumun tüm maçlarda uygulanacağı belirtilmişti. Ancak taraftarlardan yükselen tepkiler üzerine, dün maçın başlamasına saatler kala karar değişti. Ancak skandallar bununla bitmedi.

Haberin Devamı

Kaos büyüdü ve...

Kararın geç alınması sebebiyle Fenerbahçeliler organize olmakta gecikti, Dolmabahçe’ye normal saatinden geç geldi. Güvenlik çemberiyle Fiyapı İnönü Stadı’na gelen Sarı-Lacivertliler arasında geçmiş maçların ‘çakma’ biletleriyle içeriye girmeye çalışanlar oldu. Bunun üzerine gişeler kilitlendi ve kaos büyüdü. Bunun üzerine güvenlik güçleri, tüm taraftarları deniz tarafındaki büyük kapıdan içeri alma kararı aldı. Ancak giriş sırasında kapılar kırıldı, camlar indi, ortalık karıştı ve ortaya inanılmaz görüntüler çıktı. Maç başladıktan sonra neredeyse Fenerbahçeliler
sahanın içinden kendilerine ayrılan tribüne geçtiler.

YORUM YAZ