MENÜ

Beşiktaş Van'a okul yaptıracak

Beşiktaş Kadın, Aile ve Çocuk İstişare Heyeti tarafından Van'a okul yaptırılacağı öğrenildi.

Beşiktaş Van'a okul yaptıracak

Beşiktaş Kulübü 23 Ekim'de Van'da meydana gelen 7.2 büyüklüğündeki depremin ardından ilk olarak acil ihtiyaç duyulan 3500 parça giyecek malzemesini Van'a gönderilmesi için Türk Kızılayı'na teslim etmişti.

Siyah Beyazlı kulübün yardımlarına devam edeceği öğrenilirken, Beşiktaş Kadın, Aile ve Çocuk İstişare Heyeti tarafından Van'a okul yaptırılacağı öğrenildi.

Kulübün Kadın, Aile ve Çocuk İstişare Heyeti'nin başında bulunan başkan Yıldırım Denmirören'in eşi Revna Demirören'in önderliğinde başlatılan kampanya çerçevesinde, 31 Ekim -2 Kasım tarihleri arasında Beşiktaş Milangaz, Banvit ve Astana (Kazakistan) takımlarının katılacağı basketbol turnuvanın tüm gelirleri ile birlikte, yurt içinde ve yurt dışındaki Beşiktaş JK derneklerinin katkılarının yanı sıra, taraftarların da katkıda bulunabileceği bir kampanya düzenleneceği kaydedildi.

Kampanyadan elde edilecek gelirlerle Van ili merkeze bağlı Pirgarip köyünde 12 derslikli ilköğretim okulu yaptırılacağı açıklandı.

Beşiktaş daha önce 8 Mart 2010'da Elazığ'da meydana gelen depremde hasar gören Kovancılar ilçesine bağlı Çakırbaş beldesinde 2010 yılının Ekim ayında Beşiktaş İlköğretim Okulu'nu açarak deprem yaralarının sarılmasına önemli bir katkıda bulunmuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ