MENÜ

Terim'in isyanı

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, “Çok enteresan bir maç oldu. O kadar çok söylenmesi gereken şey var ki. Ama bazen en iyi mesaj sessiz kalmaktır” dedi

Terim'in isyanı

FATİH TERİM: Emeğinizin haksız yere karşıya verilmesine tepki gösterirsiniz.

Haberin Devamı

İmparator, maç sonrası yaptığı basın toplantısında ağır konuştu: “Böyle bir durumda hakemlerle ilgili
konuşmak çok kolay. Ben genel olarak böyle bir prensip edindim. Ümit ediyorum kulüp olarak, konuşulması gereken yerde Galatasaray kulübü konuşur, söylenmesi gerekenleri söyler. Nasıl bir duruş sergilenecekse, her kurum, her kişi için Galatasaray bunu yapacak güçtedir. Emeğinizin haksız yere karşı tarafa verilmesine tepki gösterirsiniz. Bunu yaptıran nedenlere bakmak lazım. Aylardır pres çalışıyoruz. Sabri pres yapmış faul değil, bu yüzden kırmızı kart görüyor. Bazen de insanı çileden çıkarırlar. Türk ceza kanununda tahrik önemli bir madde bildiğim kadarıyla. Metrekare olarak Servet ve Sabri aynı yerde atıldı. Oyun içerisinde iki tane kırılma anı yok, 22 tane kırılma anı var.”

Haberin Devamı

ALİ DÜRÜST: Galatasaray’ı futboldaki kaosun içine çekmeye çalışanlar var!

2. Başkan, yaptığı açıklamada tam anlamıyla ateş püskürdü: “Hakemler adına utanç verici bir gece yaşandı. Bu şekilde futbolu çirkinleştirmeye kimsenin hakkı yok. Seyircileri tebrik ediyoruz, bu tahriklere gelmediler. Tribünleri galeyana getirmek için her türlü şey yapılmıştır. Futboldaki kaosun içinde olmayan Galatasaray’ı, kaosun içine çekmeye çalışanlar var. Dolayısıyla sahadaki hakemlerin, başkanlarından aldığı talimatla sahaya çıktığını düşünüyorum. Yan hakemin kırmızı karta müdahale ederkenki ifadesini TV’den gördüğünüz vakit, artık bir şey konuşmaya gerek olmadığını görürsünüz. Geçen haftayı da üst üste koyduğumuz vakit üzüntülüyüz. Hatalı goller, sakatlıklar futbolun içinde olur. Ancak burada bunun teamülen olduğunu düşünüyorum.”

YORUM YAZ