MENÜ

Son dakika skandalı

Derbi için kendilerine ayrılan bin 600 biletten birine sahip olmak için dün yoğun bir çaba sarfeden Fenerbahçe taraftarları, akşam saatlerinde aldıkları haberle şok oldu.

Son dakika skandalı

İl Spor Güvenlik Kurulu toplantısı sonrasında, bu akşamki derbiye Fenerbahçeli taraftarların alınmayacağı açıklandı, ortalık tam anlamıyla karıştı.

Haberin Devamı

Takımlarının bugün Beşiktaş ile oynayacağı derbinin internet üzerinden dün satışa sunulan bin 600 biletini, 18 dakikada tüketen Fenerbahçe taraftarları, saat 16:00’da aldıkları haberle şok oldu. Çünkü, derbi için İstanbul Valiliği’nde düzenlenen İl Spor Güvenlik Kurulu toplantısından, ‘Derbiyi Fenerbahçeli taraftarlar stattan izleyemeyecek’ kararı çıktı. Sarı-Lacivertli taraftarları sarsan açıklamayı, toplantıya katılan Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Saka yaptı.

Beşiktaş için de geçerli
Saka, iki kulübün yaptığı anlaşmayla sezonun ikinci yarısında Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda yapılacak Fenerbahçe-Beşiktaş maçını da aynı şekilde Beşiktaşlı taraftarların statta izleyemeyeceğini bildirdi. Bu arada, Kulüpler Birliği Vakfı’nın önümüzdeki günlerde yapacağı toplantıda, 4 büyük kulübün 2011-2012 sezonunda aralarında oynayacağı maçlar için de aynı kararı alması bekleniyor.

YORUM YAZ