MENÜ

Rahat nef'es' yok! 2-2

Üst üste aldığı 4 mağlubiyetle sarsılan Eskişehirspor, Olimpiyat Stadı'nda zaferi son saniyelerde kaçırdı. Kırmızı-Siyahlılar yenik duruma düştüğü Belediye karşısında öne de geçti ama uzatmalarda yediği golle beraberliğe razı oldu.

Rahat nef'es' yok! 2-2

Atatürk Olimpiyat Stadı’nın kralı İstanbul Belediye’nin iç saha saltanatına Eskişehirspor son verdi: 2-2. Son haftalarda geleceği tartışılan Skibbe, yaptığı rotasyonla formsuz futbolcular Koray ve Burhan’ı yanında oturturken, Avcı ise ideal kadrosunu sahaya sürdü.Karşılaşmaya Eskişehirspor hızlı başladı. 3’te Tello’nun defansın arkasına gönderdiği topta, Belediye defansı ofsayt gerekçesi ile kımıldamadı. Penaltı noktasında topla buluşan Alper, kötü vurdu. Meşin yuvarlak yan direkten dışarıya çıktı.36. dakikada kornerden gelen topu Zayatte, aşırdı. Kale sahası çizgisi içinde topla buluşan Metin topu dışarıya vurdu. 39’da Holmen, Eskişehir defansının hatasını iyi değerlendirdi. Yaptığı baskı ile Nadareviç’in ayağından topu kapan Holmen, Diego’yu da geçip, köşeye sert vurdu: 1-0. İlk yarı bu sonuçla kapandı.

Haberin Devamı

Holmen yıldızlaştı

51. dakikada Efe İnanç’ın Alper’e yaptığı hareketi, hakem Mustafa İlker Coşkun penaltı ile cezalandırdı. Mehmet Yıldız topu ağlara gönderip, eşitliği sağladı: 1-1. Bu gole çok sinirlenen Abdullah Avcı, maç boyunca sahada dolaşan son haftaların banko isimleri Edin Visca, Doka ve Webo’yu peşpeşe çıkarıp, cezalandırma yoluna gitti.
90 artı 1’de Eskişehir öne geçti. İstanbul Belediye kalesini 35 metreden çektiği şutla avlayan Veysel Sarı, takımını 2-1 öne geçirdi. Ancak bu golün sevinci uzun sürmedi. 90 artı 3’te Tevfik-Holmen işbirliğinde son sözü İsveçli söyledi: 2-2.

Hüseyin Sakarya

YORUM YAZ