MENÜ

Galatasaray - Gaziantepspor

Spor Toto Süper Lig 8. hafta maçında Gaziantepspor'u ağırlayan Galatasaray, 9 kişi kaldığı maçta rakibine 4-2'lik skorla boyun eğdi.

Galatasaray - Gaziantepspor

Haberin Devamı

Kadro zafiyeti

Galatasaray’ın kadro zafiyeti her hafta biraz daha fazla gözüküyor. Sarı-Kırmızılı takımda yaratıcı oyuncu yok. Adam geçebilen futbolcu da yok. İlk yarı vasatı aşamayan oyun, ikinci yarı Premier Lig havasında oynandı. Goller, kartlar havada uçuştu.
Galatasaray’da Elmander takımın en iyi ismiydi. Sakatlıktan yeni çıkan Engin de bir diğer iyi oyuncuydu. Terim, üç oyuncu değişikliği hakkını sakatlıklar nedeniyle kullanmak zorunda kaldı, maça müdahale edemedi.
Dany, Gaziantepspor defansını ayakta tuttu, Antep’in yıldızı oldu. Gaziantepspor’un genç yeteneği Muhammet Demir, bu hafta da golünü attı. Bursa altyapısında yetişen Muhammet, Milli Takımlar’ın bütün kategorilerinde gol makinesi olarak göze batmıştı. Genç futbolcu, 3 puanı Antep’e taşıdı.
7. dakikada Melo’nun nefis pası ile Kazım kale sahasına girdi. Antep defansı uyurken, kale sahasında Kazım topu Selçuk’a çıkardı, milli futbolcu topu boş kaleye yolladı: 1-0...
32. dakikada Wagner ceza sahasına girdi, yerden pasında Muhammet Demir topa nefis dokundu ve beraberliği sağladı: 1-1...
37. dakikada Popov ceza sahası çizgisi üzerinden nefis vurdu, Bulgar futbolcunun jeneriklik golü Gaziantepspor’u öne geçirdi: 1-2...
64. dakikada Sabri rakibini geçti, ceza sahasındaki Elmander’i gördü, İsveçli vurdu ve beraberliği sağladı: 2-2...
68. dakikada ani gelişen Antep atağında Muhammet ceza sahası dışında Muslera ile karşı karşıya kaldı, Uruguaylı’nın uzaklaştırmaya çalıştığı top Orhan’ın önünde kaldı. Orhan ceza sahasının dışından düzgün vurdu ve Gaziantepspor’u öne geçirdi: 2-3.
88. dakikada bir Muslera klasiği yaşandı. Uruguaylı’nın elinden kaçırdığı topa Cenk dokundu ve skoru belirledi: 2-4.
Abdullah Yılmaz ve yardımcıları ‘diğer hakemler’ gibi Galatasaray ile ping pong topu gibi oynadı. Bu hakemler aynı kartları İstanbul’un diğer stadyumlarında da gösterdiler mi? Hayır!!!

Haberin Devamı

Raşit Altun

YORUM YAZ