MENÜ

"En iyisini yapmaya çalışıyoruz"

Gençlerbirliği, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında yarın Kayserispor'ile karşılaşacak olan Kırmızı-Siyahlılarda Teknik direktör Fuat Çapa: ''Bu tür maçlar 3 değil 5 puan'lık maçlar. Mevcut oyuncularımla elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz' 'dedi.

"En iyisini yapmaya çalışıyoruz"

"Hafta içi maç olduğu zaman bir önceki maçı fazla değerlendirmeden bir sonraki maçı düşünmek zorunda kalıyorsunuz" diyen Gençlerbirliği Teknik Direktörü Fuat Çapa; ''Açıkcası Gaziantep maçı beklediğimiz gibi geçmedi. Bir takım korner kullanmadan, 90 dakikada 6 defa 18 içerisine gelmesi şaşırtıcı. Buna rağmen 3 gol buldular. Gaziantep maçının kısa özeti budur. Biz o maçı unuttuk. Oynayacağımız Kayserispor maçı bizim için çok önemli. Bu tür maçlar 3 değil 5 puanlık maçlar bizim açımızdan. Kayserispor, son iki haftaya baktığımız zaman iyi bir çıkış içersinde. Ama bizde takım olarak hareket ettiğimizde Kayserispor'a, süpriz yapacağımızı düşünüyorum. Sezon başında rakiplere ve fikstüre bakıldığı zaman hedefimizin 2 puan gerisindeyiz. Tabi ki her maçı kazanmak için oynuyoruz. Ama unutmamak lazım ki rakplerin de belirli hesapları var. Sezon başı koyduğunuz hedefler derseniz çok fazla da uzağında değiliz" şeklinde konuştu.

"Yedek kulübesinde sıkıntı yaşıyor musunuz ?" sorusuna ise Fuat Çapa; ''Bireysel anlamda bakıldığında zaman, zaman sıkıntı yaşıyoruz. Çünkü, sezon başında yapılanma yapılırken izah etmeye çalıştık. Ama oralara çok da fazla takılıp kalmamak lazım bu saatten sonra. Çünkü onu söledik, bunu istedik veya olmadı gibi sözler şu anda hiçbir şey getirmez ve oralara pek fazla takılmıyoruz. Takılmamamız gerekiyor zaten. Biz sadece şu an elimizdeki oyuncularla ne yapabiliriz ona bakıyoruz. Bu oyuncularımla en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Taş yerinde ağırdır'' cevabını verdi.

Öte yandan sakat olan Burak ve Özkan kadroya alınmazken, Kayserispor'u konuk edecek olan Gençlerbirliği'nin sahaya şu 11 ile çıkması bekleniyor:
Ramazan, Cem Can, Aykut, Curri, Hurşut, Soner, Sakıb, Azo, Oktay, Erdal, Herve Tum

ERCAN ATA/ANKARA DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ