MENÜ

Universal Fener!

Fenerbahçe Bayan Voleybol Takımı'nın yeni sponsoru Universal Hastaneler Grubu büyük hedefler ortaya koydu. FANATİK'e konuşan grubun genel müdürü Mahir Turan, 'Fenerbahçe ile birlikteliğimizi ömür boyu sürdürmek çıkış vizyonumuzdur' dedi.

Universal Fener!

Fenerbahçe Bayan Voleybol Takımı, yeni sponsoru Universal Hastaneler Grubu ile yine büyük hedefler peşinde koşacak. Salon sporlarının lokomotifi konumuna gelen Sarı-Lacivertliler’e sponsor olmaktan dolayı gurur duyduklarını belirten Universal Hastaneler Grubu Genel Müdürü ve İcra Kurulu Başkanı Mahir Turan, hedeflerini FANATİK’e anlattı. Söz Turan’da...

Haberin Devamı

‘Fenerli olmaya alıştık’

“Fenerbahçe asırlık bir spor kurumu. Biz de 40 yıldan fazla bir süredir sağlık sektörünün zirvesinde bir grubuz. Tüm Fenerbahçeli sporcuların da sağlık sponsoruyuz. Fenerbahçeli olmaya da alıştık. Şu anda başka bir kulüple çalışmayı düşünmüyoruz ancak Fenerbahçe ile olan birlikteliğimiz daha da ilerleyebilir, başka takımlarına da sponsor olabiliriz.”

‘Görevimiz hizmet etmek’

“Dünya seviyesinde de sporcu yetiştirmelerini sağlamak. Fenerbahçe Türk Sporu için büyük bir değer. Biz de onların partneri olduk. İniş ve çıkışlara hep beraber göğüs gereriz. Şu anda yurt genelinde 18 hastanemiz var. Çoğalarak Türkiye ve yurt dışında yeni hastaneler açacağız. Universal ismini de kısa bir sürede zihinlere yerleştireceğiz. Çamlıca bizim için çok önemli. Bir sporcuya gerekecek tüm donanıma sahip. Fenerbahçe’nin tüm tesislerini gezdim. Sağlık birimleri son derece iyi, gerekirse oralara da takviye yaparız.”

Haberin Devamı

‘Eksiğimiz yok, fazlamız var’

“Spor-sağlık sinerjisini yan yana getirdik. Fenerbahçeli sporcular konusunda çok detaylı çalışıyoruz. Branşlarının en iyisi doktorlarla çalışıyoruz. Yıldız sporcuların bir maç dahi eksik oynamaması için önemli çalışmalar yapıyoruz. İşin ciddiyetinin farkındayız. Sakatlanan sporcularımızı en kısa zamanda tedavi etmek kadar sakatlanmamaları için de çalışmalar yapıyoruz. Dünyaca ünlü birçok spor kulübünün sağlık merkezlerini bizzat inceledim, bizim eksiğimiz yok fazlamız var. Bir kez daha hatırlatmakta yarar görüyorum, Fenerbahçe ile olan birlikteliğimiz ömür boyu sürdürmek çıkış vizyonumuzdur.”

Mahir Turan'dan inciler

“Popüler branşları bir yana bıraktık ve olduğu yerden daha ileri götürmek için de Fenerbahçe Bayan Voleybol Takımı’na sponsor olma kararı aldık.”

“Bayan voleyboluna Acıbadem Grubu’nun katkıları tartışılmaz. Onların bıraktığı yerden başlayıp çok daha ileri
götürmek bizim hedefimiz.”

“Futbolda şike ve teşvik primi iddiaları var. Şu anda tüm bunlar bir iddiadan ibaret. Bu bizi bağlamıyor. Görevimiz Türk sporuna hizmet ve başarı getirmek.”

Haberin Devamı

“Bu anlaşmayı yaparken zaman belirlemedik, ömür boyu sürecek bir birliktelik kurmayı amaçladık. Fenerbahçeli sporcular konusunda çok detaylı çalışıyoruz.”

Serdar Dinçbaylı

YORUM YAZ