MENÜ

Burak'a sus emri

Twitter'da taraftarlarla tartışan genç yıldıza Şenol Güneş freni... Tecrübeli hoca, Burak'tan her ortamda Trabzon'a yakışır şekilde hareket etmesini istedi.

Burak'a sus emri

Twitter’da yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Burak Yılmaz’a uyarı geldi. Bordo-Mavili ekibin teknik patronu Şenol Güneş’in, 26 yaşındaki futbolcuyla yaptığı görüşmede, “Müthiş bir form grafiği yakaladın, sahada sinirlerine hakim olmayı başarıyorsun. Ancak aynı özveriyi saha dışında da göstermen gerekir. Taraftarlara çeşitli ortamlarda bu tür cevaplar vermek, hoş olmayan diyaloglara girmek Trabzonsporlu bir futbolcuya yakışmaz. Bu tartışmaların kimseye faydası olmadığı gibi, senden de çok şey götürür. Sadece futboluna odaklan, her şeyin daha iyiye gittiğini göreceksin” dediği öğrenildi.

Haberin Devamı

‘Daha dikkatli olacağım’

Burak Yılmaz’ın da bu görüşmenin ardından hocasından özür dilediği ve bundan sonra çok daha dikkatli olacağı yönünde söz verdiği dile getirildi. Genç yeteneğe başarısız Fenerbahçe ve Beşiktaş macerasından sonra sahip çıkan Güneş, Türk futboluna çok önemli bir isim kazandırarak takdir toplamıştı.

Ne demişti?

Bursa maçında yaptırdığı penaltı nedeniyle ‘hırsızlıkla’ suçlanan Burak, Twitter’da, “Hayatım boyunca hırsızlık yapmadım. Buraya dişimle tırnağımla geldim. Kimin hırsız olduğunu siz de ben de çok iyi biliyoruz” yazmıştı.

Serhat Demirtaş

YORUM YAZ