MENÜ

'Savaşacağız'

Mersin karşısında alınan galibiyetin kendisini çok mutlu ettiğini belirten Carvalhal, Fenerbahçe ile oynanacak derbiyle ilgili ise, 'Sahada kazanmak için savaşan bir takım olacak' dedi.

'Savaşacağız'

Beşiktaş teknik direktörü Carlos Carvalhal, Mersin karşısında alınan galibiyetten dolayı mutluydu. Portekizli hoca, “Tabii ki iyi bir avantaj yakaladık, maçın bütününde kontrol elimizdeydi. 1 golden daha fazlasını atacak şansları yakaladık ama olmadı. İyi bir takıma karşı deplasmanda alınan bu galibiyet elbette çok önemliydi. Rakiplerimizin puan kaybettiği haftada kazanmak güzel. Kayseri ve Dinamo Kiev maçlarındaki takım görüntüsünün sonucunu burada aldık” ifadelerini kullandı. Fenerbahçe ile oynanacak derbi maçına da değinen Carvalhal, “Bizden daha fazla dinlenen bir takıma karşı oynayacağız. Futbolcularımı dinlenme süreleri ve performanslarına göre değerlendirip sahaya süreceğim. Sahada derbiyi kazanmak için savaşan bir takım olacak” diye konuştu.

Haberin Devamı

‘Vatan ve bayrak daima var olacak’

Türkiye’nin yaşadığı acılar hakkında da konuşan Portekizli çalıştırıcı, “Depremde hayatını kaybedenler ile vatanları uğruna şehit olanların yakınlarına başsağlığı diliyorum ve ölenlerin mekanının cennet olmasını diliyorum. Türkler’in ülkeleriyle gurur duymaları, yaptıkları tepki gösterileri ve bütünlükleri çok önemli. Türk bayrağı ve vatanı daima var olacaktır” yorumunu yaptı.

YORUM YAZ