MENÜ

Ordu'da üçüncülük sevinci

Orduspor Başkanı Nedim Türkmen, "Ankaragücü'nü deplasmanında 2-0 yenip puan cetvelinde 3'üncü sıraya yükselmenin sevincini yaşıyoruz" dedi.

Ordu'da üçüncülük sevinci

Başkanı Nedim Türkmen, 7 maç sonunda 14 puan topladıklarını, Galatasaray'ın averajla 2'nci sırada bir üstlerinde yer aldığını belirtti, "7 haftalık maç sonucu 14 puanla, maç başına 2 puan ortalamasını tutturmak 26 yıl sonra Süper Lig'e çıkan bir takım için süper bir sonuç. Daha çok yapacak işimiz var" diye konuştu. Süper Lig'de 6 yabancı oyuncusunu değerlendiren tek kulüp olduklarınıda ifade eden Başkan Türkmen, şöyle devam etti:

"Biz daha takım olma yolundayız. Takımın tam oturduğunu söyleyemeyiz. Teknik heyet ve futbolcularımlız iyi niyetle çalışıyorlar. Lig henüz bitmedi. Aynı ciddiyetle devam etmemiz gerekiyor. Önümüzde çok önemli Bursaspor ve Medical Park Antalyaspor maçı var. Bizim için her maç final. Olaya böyle bakıyoruz."

Taraftarına da seslenen Başkan Nedim Türkmen, "Biz takımı 26 yıl aradan sonra Süper Lig'e çıkardık ve iyi bir ekip kurduk. Artık taraftarı ve Ordu şehrini bekliyoruz. Kendilerini göstermeleri gerekiyor. Hiç bir şeyin tesadüf olmadığını ortaya koymak lazım" dedi.

Nedim KOVAN/ORDU,(DHA)

Haberin Devamı
YORUM YAZ