MENÜ

'Her hatadan ders çıkardık'

Fırtına'nın hocası Şenol Güneş, takımdaki eksik yönleri tespit ettiklerini belirterek, “Yanlışların üzerine giderek doğruyu bulacağız” dedi

'Her hatadan ders çıkardık'

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, kulübün dergisinde yayınlanan yazısında takımla ilgili tespitlerini açıkladı. “Bütünleşmemizi korursak başarılı oluruz” sözleriyle mesajına başlayan tecrübeli hoca, “Üst üste gelen galibiyetler tam istediğimiz gibi olmasa da seviyemizi biraz daha yükseltti. Ancak ligde her takım birbirini yenebilecek kapasiteye sahip. Yoğun maçlar nedeniyle kadromuzdaki oyuncuları değiştirerek kullanıyoruz. Zaman zaman gördüğümüz eksikleri dile getirerek tespitlerde bulunuyoruz. Bunların oyuncularımız tarafından gerektiği gibi algılandığını da gözlemliyoruz. Değerlendirme yaparken isimlere takılmadan, olayları yorumlama yolunu tercih etmeliyiz. Buralardan çıkaracağımız dersler, kuruma ve camiaya fayda getirir” diye görüş bildirdi.

Haberin Devamı

‘Türkiye’yi temsil ediyoruz’

Her zaman daha iyisini yapmaya çalıştıklarını da kaydeden Güneş, şöyle devam etti: “Sonuçlar elbette bizi bir yere taşır ama daha kalıcı eserler, temel değerlerin üzerine kurulur. Biz Şampiyonlar Ligi’nde sadece Trabzonspor’u değil, Türkiye’yi temsil ediyoruz.”

YORUM YAZ