MENÜ

Haberler iyi

Trabzonspor'da sakatlardan gelen iyi haberler teknik heyeti rahatlatırken, güne Burak Yılmaz'ın açıklamaları damga vurdu...

Haberler iyi

Bir yandan Şampiyonlar Ligi’nde üst tura yükselmeyi hedefleyen, diğer taraftan da Süper Lig’de zirve yarışı veren Trabzonspor’da üst üste yaşanan sakatlıklar can sıkmıştı. Vittek, Barış Özbek, Barış Ataş, Sezer Badur Onur ve Tayfun gibi isimlerden bir türlü yararlanamayan teknik direktör Şenol Güneş, son olarak Henrique’nin sakatlığıyla ciddi bir darbe almıştı. Bursaspor deplasmanında Burak, Celustka ve Colman’ın sakatlanarak oyundan çıkması da sıkıntılara tuz biber ekmişti. Ancak dün yapılan idmanın ardından gelen haberler, bir nebze de olsa tecrübeli hocanın yüreğine su serpti. Burak ile Celustka’nın takımla birlikte antrenmanlara katılmasının yanı sıra Henrique’nin de güçlendirme çalışmalarına başlaması sevinç yarattı. Durumu belirsizliğini koruyan Colman’ın da Antalyaspor karşısında olmasa bile Gaziantepspor deplasmanında forma giymesi bekleniyor.

Haberin Devamı

Şimdi sıra diğerlerinde

Güneş, diğer sakatların durumuyla ilgili olarak sürekli olarak kulüp doktorlarından bilgi alıyor ve kadro genişliği için her oyuncusuna ihtiyacı olduğuna sık sık dikkat çekiyor.

‘Ben hırsız değilim!’

Bursaspor maçında takımı yenik durumdayken ceza alanı içinde kaleci Carson tarafından düşürülen ve kazandırdığı penaltıyı gole çeviren Burak Yılmaz, dün kendisine yönelik yapılan eleştirileri Twitter’dan yanıtladı. Pozisyonda kendisini yere bıraktığı ve haksız penaltı yaptırdığı ileri sürülen ve bazı taraftarların ‘Hırsız’ diye suçladığı genç yıldız, “Eleştirilere her zaman açığım ama hırsız kelimesi ayıptır. Pozisyon penaltı ve kırmızı karttı, sonuna kadar savunuyorum. Daha nasıl penaltı olacaktı anlamıyorum. Hayatım boyunca hırsızlık yapmadım. Buraya dişimle tırnağımla geldim. Kimin hırsız olduğunu ben de siz de çok iyi biliyoruz” tweetleriyle tepkisini ortaya koydu. 26 yaşındaki futbolcu, gollerine Şampiyonlar Ligi’nde devam etmek istediğini de sözlerine ekledi.

YORUM YAZ