MENÜ

Fener evde yok!

Saracoğlu'nu rakiplerine dar eden Fenerbahçe'ye bir şeyler oldu. Sarı-Lacivertli ekip, geçen sezonun ikinci yarısından bu yana 3 maçta berabere kalırken, bunların hepsini evinde yaşadı.

Fener evde yok!

Her maçta tribünlere koşan taraftarın müthiş desteği altında çıktığı Şükrü Saracoğlu Stadı’ndaki karşılaşmalarda bir başka oynayan ve adeta sahayı rakiplerine dar eden Fenerbahçe, maziyi arıyor. Bir zamanlar deplasmanlarda başarılı olamayan Kanarya, şimdi tam tersi bir görüntü çiziyor. Oynadığı son 12 dış saha maçından da galibiyetle ayrılan Fenerbahçe, aynı seriyi evinde sürdüremiyor. Geçen sezonun 17. haftasındaki Sivasspor galibiyetiyle müthiş bir seri yakalayan ve ikinci yarıdaki 17 maçının 16’sını kazanırken, 1’inde berabere kalan Sarı-Lacivertli ekip, bu tek puan kaybını, evinde yaşamıştı.

Haberin Devamı

13 maç sonra gol atamadı

27. haftada Bursaspor’u konuk eden Kanarya, sahadan golsüz beraberlikle ayrılmıştı. Bu maçın üstünden 9 hafta geçtikten sonra Kadıköy’de Manisaspor’u ağırlayan Fenerbahçe, 1-1’lik skorla, bu sezon ilk puan kaybını yaşadı. Manisaspor beraberliğinin üzerinden 3 hafta geçtikten sonra bu kez ligin yeni ekibi Samsunspor’u ağırlayan Fenerbahçe, bir kez daha puan kaybıyla tanıştı. Hem de 13 maç sonra gol atamadığı bir 90 dakika bitiminde. Geçen sezon evinde golsüz berabere kaldığı maçın ardından tüm karşılaşmalarda ağları havalandıran Sarı-Lacivertliler, 13. müsabakada gol çıkaramadı. Fenerbahçe, böylece bu sezon ikinci kaybını da evinde yaşamış oldu.

YORUM YAZ