MENÜ

Derbi Fener'in: 3-1

Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne zaferle 'merhaba' diyen Fenerbahçe sezonun ilk derbisinden de galibiyetle ayrıldı. Kanarya, ilk seti kaybettiği derbi maçında Galatasaray'ı 3-1 yenip, 3 puanı kaptı.

Derbi Fener'in: 3-1

Avrupa Şampiyonlar Ligi’ne galibiyetle giren Fenerbahçe, yeni sezonun ilk derbisini de kazandı. Geçen yılın şampiyonu Kanarya, ilk seti kaybettiği derbi maçında Galatasaray ’ı 3-1 yenerek puanların üçünü de aldı. Oyuna Fenerbahçe Grundig iyi başladı ve hücumdaki üstünlüğüyle sayıları 17-15 ’e kadar önde götürdü.

Haberin Devamı

İlk set Galatasaray’ın

Ancak, iyi servis atan Galatasaray özellikle Hidalgo’nun çok sert servisleriyle 19-17 üstünlük yakaladı, Kemal ’in
smaçlarıyla ilk seti 25-20 kazandı. İkinci sete Fenerbahçe müthiş bloklarla başladı. Hidalgo ’yu Kemal ve Marshall ile durduran Sarı-Lacivertli takım 9-2 öne geçti. Galatasaray ilk setteki servislerini sürdüremezken, Fenerbahçe Miljkoviç ve Marshall’ın smaçlarıyla farkı koruyup seti 25-19 kazanarak durumu 1-1 yaptı. Üçüncü set daha dengeli geçti. Galatasaray’ın geri alandaki savunma gayretine rağmen, rakibine büyük blok üstünlüğü
sağlayan Fenerbahçe, son sayılarda farkı açıp bu seti de 25-20 aldı ve maçta 2-1 öne geçti. Fenerbahçe çok servis kaçırdığı dördüncü sette 15-11 geriye düştü. Rakibini 18-18 ’de yakaladı ve son sayılardaki smaçlarıyla seti 25-23, maçı da 3-1 önde bitirdi.

Haberin Devamı

Zeki Kuban

YORUM YAZ