MENÜ

Alma Arsenal'in ahını: 2-6

İngiltere Premier Lig'de 9. hafta karşılaşmasında Manchester derbisinde Manchester City, United'ı deplasmanda 6-1 mağlup etti.

Alma Arsenal'in ahını: 2-6

İngiltere Premier Lig'de 9. hafta karşılaşmasında Manchester derbisi oynandı. City 22. dakikada İtalyan golcüsü Mario Balotelli ile 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıda ise adeta bir gol yağmuru vardı. 47'de Jonathan Evans United'da kırmızı kart görürken, 60'ta Balotelli hem kendisinin hem de takımının ikincigolünü kaydetti, 2-0. 69'da Sergio Agüero farkı üçe çıkardı. 81'de Darren Fletcher mükemmel bir gole imza attı ve farkı ikiye indirdi.

United taraftarları bu dakikadan sonra umutlanırken, City'nin golleri yağmur gibi yağmaya başladı. İlk önce Balotelli'nin yerine oyuna giren Edin Dzeko, 90'da skoru 4-1'e talırken, başlama vuruşundan hemen sonra David Silva skoru 5-1 yaptı. Bu arada City Dzeko ile mutlak gollük bir pozisyondan da yararlanamadı.

Uzatmanın son saniyelerinde ise yine Dzeko takımının altıncı golünü kaydetti ve maç 6-1 City'nin üstünlüğü ile sona erdi. Bu skorun ardından City 25 puana ulaşırken liderliğini pekiştirdi. United ise 20 puanda kaldı.

Haberin Devamı

YORUM YAZ