MENÜ

'Sonuç normal'

Şenol Güneş, hücumda istedikleri kadar etkin olamadıklarını söyleyerek, “Maçın hakkı beraberlikti. Kim kazansa yazık olurdu” dedi.

'Sonuç normal'

Tecrübeli çalıştırıcı, maçın başından sonuna kadar oyunu yönetme ve kontrol etme açısından iyi olduklarını söyledi. Güneş, takımının hücumdaki performansından memnun olmadığını belirterek, “Pozisyon üretemedik. Sanki kendimizi frenledik. Daha agresif olmalıydık. Golü yedikten sonra ileride etkinlik sağlamayı başardık. Beraberliği yakaladıktan sonra da bunu devam ettirdik ancak kazanamadık” diye konuştu. Şenol Güneş, maçın hakkının beraberlik olduğunu dile getirerek, “Kim kazansa yazık olurdu. Gerçi iki takımın kayıp yaşaması da yazık oldu” ifadelerini kullandı. Maçta sakatlanan Burak, Celustka ve Colman’ın durumlarının henüz belli olmadığını belirten başarılı teknik adam, 3 ismin de çarşamba günkü Antalyaspor maçına yetişmelerinin zor olduğunu dile getirdi.

Haberin Devamı

‘Her şey devletten beklenmemeli’

Güneş ayrıca terör olaylarına da değinerek, “Tüm Türkiye’ye başsağlığı diliyoruz. Herkes biraraya gelmeli, olaylara duyarsız kalmamalı. Bunu temizlemek sadece devletin değil, bizim de görevimiz. Bu olaylar yaşanırken sahadaki futbolun da anlamı kalmıyor” ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ