MENÜ

Gaziantep hazırlıkları başladı

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 8'inci haftasında, 26 Ekim Çarşamba günü oynayacağı Gaziantepspor maçının hazırlıklarına başladı.

Gaziantep hazırlıkları başladı

Süper Lig’de 7’nci haftanın açılış maçında, dün deplasmanda Medical Park Antalyaspor ile golsüz berabere kalan sarı-kırmızılı ekip, ara vermeden Gaziantepspor maçı için antrenman yaptı.

Haberin Devamı

Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası’nda, teknik direktör Fatih Terim yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen çalışmada, dünkü maçta 90 dakika forma giyen oyuncuların rejenerasyon çalışmaları yaptığı, diğer oyuncuların ise çift kale maç oynadığı bildirildi. Antrenmanın, performans uzmanı Adam Rotchstein kontrolündeki koşu ve soğuma hareketleriyle tamamlandığı açıklandı.

Sakatlıkları bulunan oyunculardan Kazım Kazım, saha ve salon çalışmalarını sürdürürken, Engin Baytar’ın ise saha çalışmalarına başladığı, iki futbolcunun da tedavilerine devam edildiği kaydedildi.

Bu arada, Medical Park Antalyaspor maçında sakatlanan ve sağ baldır adalesinde birinci derecede zorlanma tespit edilen Milan Baros’un, günü tedaviyle geçirdiği duyuruldu.

Haberin Devamı

Öte yandan, soğuma hareketleri esnasında yan sahada antrenmanı tamamlanan Futbol Akademisi öğrencilerinin, Fatih Terim tarafından antrenman alanına davet edildiği, futbolcularla tanışan genç sporcu adaylarının, kaleci antrenörü Claudio Taffarel ile oyun oynadıkları aktarıldı.

Galatasaray, Gaziantepspor maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.

AA

YORUM YAZ