MENÜ

Fırtına stop!

Süper Lig'deki son 3 maçını da kazanan Trabzonspor, Bursa deplasmanında berabere kalarak seriyi bozdu, zirve yolunda kritik 2 puan kaybetti.

Fırtına stop!

Sezona şampiyonluk hedefiyle giren Trabzonspor, ilk haftalarda aldığı kötü sonuçların ardından çıkışa geçmiş, son 3 maçını kazanarak iddialı konuma gelmişti. Karabükspor’u 3-1, Eskişehirspor’u 2-0, Ankaragücü’nü de
3-2’lik skorlarla geçen Bordo-Mavililer, Bursaspor’u da deplasmanda yıkarak hem Şampiyonlar Ligi’ndeki CSKA Moskova yenilgisinin üzüntüsünü üzerinden atmak hem de rakiplerinin puan kaybettiği haftada üst sıralara yükselmek istiyordu. Ancak evdeki hesap bu kez tutmadı, zorlu mücadelede geriye düşen Fırtına, zor da olsa 1 puanı kurtarabildi. Böylece seri bozulmuş oldu, ancak Trabzonsporlu kurmaylar, Bursa’da alınan beraberliğin de fena olmadığı görüşüne sahip.

Haberin Devamı

Güneş’in üstünlüğü var

Bu arada Şenol Güneş’in, Ertuğrul Sağlam’a karşı olan üstünlüğe de devam etti. İki hoca daha önce 6 kez karşı karşıya gelmiş, Güneş’in takımı 5 kez galip gelirken, 1 karşılaşma berabere sonuçlanmıştı.

Yumlu cezalı, sakat çok

Fırtına, Bursaspor deplasmanında sadece 2 puan kaybetmedi. Mustafa Yumlu gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşerken, Serkan Balcı da ceza sınırına geldi. Diğer yandan Celutska ciddi bir sakatlık yaşarken, tedavisine bugün başlanacağı öğrenildi. Maç içerisinde sakatlık yaşayan Burak ile Colman’ın durumlarının ise ciddi olmadığı belirlendi.

YORUM YAZ