MENÜ

'Taraftarın inancıyla ayaktayız'

Aykut Kocaman yaşanan tüm sıkıntılara rağmen dimdik ayakta olmalarını, Sarı-Lacivertli taraftarların kendilerine olan sonsuz inancına bağladı. Başarılı teknik adam ayrıca oyuncularıyla herhangi bir sorunu olmadığını söyledi.

'Taraftarın inancıyla ayaktayız'

Sezona sayısız sorunla başlayan Fenerbahçe’nin Teknik Direktörü, geride kalan 6 haftayı değerlendirdi. İçinden geçilen durumda Fenerbahçe taraftarının üzerine düşeni A ’dan Z’ye yaptığını belirten Kocaman, kendilerini diri tutan şeyin taraftarın tarifsiz inancı olduğunu söyledi. Kocaman şöyle devam etti:

Haberin Devamı

Başlangıç ümit verici

Sorunlara karşın böyle bir başlangıç ümit verici. Hazırlıklar, sakatlıkların dışında istediğimiz gibi gidiyor. Çıkış için temel faktör, oyunun futbol tarafına dönmekti. Topuk Yaylası’na gittiğimiz andan itibaren temel vurgumuz buydu. İşimize döndük ve top oynamaya devam ettik.

Dia’yı Beşiktaş’a saklayacak lüksüm yok

Futbolcular yeni yeni form tutuyorlar. 5 oyuncumuz Milli Takım oyuncuları ama sezona sakatlıklarla geldiler. İlerleyen zamanlarda birbiriyle daha çok oynayan oyunculardan oluşacak takım olacak. Dia’yı Beşiktaş maçına saklamak gibi bir lükse sahip değilim. Maçlarda bazı oyuncuların özellikleri o maça uygun düşer. Bu bazen tutar bazen tutmaz. Her şeyi düşünerek bir takım kararlar veriyoruz. Herhangi bir oyuncuya karşı art niyet ve önyargımızın olması da söz konusu değil. Esas olan takımın ve kulübün başarısını sağlamak. Yazılıp çizilenlerin aksine Gökhan Gönül, Stoch, Dia ve Semih ile aramda herhangi bir sorun yok.

Haberin Devamı

Bu yıl Özer Hurmacı’nın yılı olacak

Bienvenu sahada terinin son zerresine kadar takım için kendisini veren, futbolunu geliştirebilecek kapasiteye sahip. Özer ise 2 senede 3 büyük ameliyat geçirdi. Onun için esas sezon bu sene. Ancak oynadığı bölgede Caner, Stoch, Dia da var. İyi çalışanı oynatacağım.

YORUM YAZ