MENÜ

Şehitler için zafer yemini

Hollanda'da devam eden Büyük Bayanlar Avrupa Boks Şampiyonası 'nda yarı finale kalan 4 boksörümüz, terör örgütü PKK'nın hain saldırları sonucunda Hakkari'de şehit olan 24 Mehmetçiğimiz için dövüşecek.

Şehitler için zafer yemini

Hollanda’da devam eden Büyük Bayanlar Avrupa Boks Şampiyonası ’nda yarı finale kalan 4 boksörümüz, terör örgütü PKK’nın hain saldırları sonucunda Hakkari’de şehit olan 24 Mehmetçiğimiz için dövüşecek.

Haberin Devamı

‘Daha fazla hırslandık’

Altın madalya yolunda ilerleyen ve finale kalmak için bugün ringe çıkacak olan 54 kiloda Ayşe Taş, 57 kiloda Nagehan Malkoç, 64 kiloda Gülsüm Tatar ve artı 81 kiloda Şemsi Yaralı, şehitlerimiz için yumruk sallayacak. Arkadaşları adına konuşan Şemsi Yaralı, acı haberi aldıktan sonra derin bir üzüntü yaşadıklarını belirterek, “Bu haber, moral ve motivasyonumuzu etkiledi. Daha fazla hırslandık. Yarı finalde ve tur atlamamız durumunda da finalde şehitlerimiz için mücadele edeceğiz. Şehitlerimiz için galibiyet yemini ettik. Şehitlerimize Allah ’tan Rahmet, ailesine, vatanımıza ve milletimize başsağlığı diliyoruz” dedi. Bu arada milli boksörlerimiz bugün galip gelmeleri halinde yarın altın madalya için mücadele edecek. Sporcularımız kaybetse de bronz madalyanın sahibi olacak.

YORUM YAZ