MENÜ

Satmıyoruz!

“Artık satılık futbolcumuz yok. Hele ki Serdar gibi takımı için yüreğiyle oynayan birini asla vermem. Başka kapıyı çalsınlar. Kimse bu oyuncumuzu istemeye kalkmasın”

Satmıyoruz!

Galatasaray’ın ara transfer döneminde kadrosuna katmayı planladığı Bursasporlu Serdar Aziz için dün önemli açıklamalar vardı. Yeşil-Beyazlılar’ın başkanı İbrahim Yazıcı, bu futbolcularını satmayacaklarının altını çizip, “Artık satılık futbolcumuz yok. Hele o oyuncu Serdar Aziz gibi takımı için yüreğini ortaya koyarak oynuyorsa, başka kapıyı çalsınlar, kesinlikle satmam. Serdar Aziz’le Volkan Şen ve Sercan Yıldırım’ın durumları karıştırılmasın. Volkan’la Sercan’ı niye gözden çıkardığımızı bir daha anlatmaya gerek yok. Koşullar tarafları öyle bir noktaya getirmişti ki, yolların ayrılması kaçınılmaz oldu. Bu alışverişten herkes memnun. Gidenlere başarılar diliyorum ama kimse benden Serdar Aziz’i istemeye kalkmasın. Çünkü o çok farklı” dedi.

Haberin Devamı

‘Trabzonspor’u yenmeliyiz’

7. haftada konuk edecekleri Trabzonspor’la ilgili de bir değerlendirme yapan Yazıcı şunları söyledi: “Yeni kurulan bir takımız. Yabancıların şehire ve arkadaşlarına adaptasyonları zaman aldı. Trabzonspor maçı bizim açımızdan şimdi çok önemli. Taraftarımızın tribünlerden vereceği destekle 3 puan alarak, yeniden bir çıkış trendi yakalamak istiyoruz. Kulüp tarihinin en pahalı ve en iyi transferlerini yaptık. Bundan sonrası oyuncularımızla teknik kadronun elinde. Yeni statünün getirdiği Play-Off sistemi de göz önüne alınırsa, bizim açımızdan kaybedilmiş fazla bir şey olmadığını söyleyebilirim.

YORUM YAZ