MENÜ

Güneş'e emanet

Beşiktaş'ın istediği Onur Kıvrak ile yönetimden önce hocasının masaya oturacağı öğrenildi. Trabzonspor'un idol isminin yapacağı telkinler sonucunda genç futbolcunun mukavele uzatması bekleniyor.

Güneş'e emanet

Trabzonspor sezon başında sözleşmesi biten birçok oyuncusuyla yollarını ayırmış, bazılarıyla tatsız ayrılıklar yaşamıştı. Bunun sebeplerinden biri de o futbolcularla erken iletişime geçilememesiydi. Yönetim, daha sonraki hamlelerini ise daha bilinçli attı. Tolga, Colman ve Burak gibi öne çıkan isimlerle masaya oturuldu, hem yeni hem de uzun vadeli sözleşmeler yapıldı. Karadeniz temsilcisinin kurmaylarının yeni hedefi ise Onur Kıvrak.

Haberin Devamı

Çok uğraş verildi

Nuri Albayrak’ın başkanlık, Ersun Yanal’ın teknik direktörlük döneminde Fenerbahçe ile girilen rekabet sonucunda Karşıyaka’dan alınan başarılı file bekçisinin adının Beşiktaş ile anılması bu girişimleri hızlandırdı. 1.5 yıl mukavelesi olan Onur’a yönetimin en az 4 yıllık bir kontrat önereceği ve ücrette iyileştirme de yapabileceği kaydedildi. Ancak yönetimin yapacağı görüşmeden önce Onur ile teknik direktör Şenol Güneş’in masaya oturacağı öğrenildi. Güneş’in telkinlerinin sonuç verip başarılı oyuncunun en kısa zamanda imzayı atması bekleniyor.

Serhat Demirtaş

YORUM YAZ