MENÜ

Cim Bom'a 3 mesaj

Antalya'nın 3 yıldızı bugün oynanacak Galatasaray maçı öncesi iddialı konuştu

Cim Bom'a 3 mesaj

Ömer Çatkıç: Gençlerbirliği maçında geçtiğimiz 6 haftanın en kötü futbolunu oynadık. Kaleme attığı golde de top bana geldikten sonra canlandı! Şimdi bizi büyük sınav bekliyor. Galatasaray’ı yenecek güçteyiz. Yenmeliyiz ki, puan kayıplarımız telafi olsun. Ben ve arkadaşlarım bunun bilincindeyiz. Statta boş koltuk görmek istemiyoruz. Galatasaray’ı yeneceğiz. Gelsinler, görsünler.

Haberin Devamı

Necati Ateş: Geçtiğimiz haftalardaki puan kayıplarımızı Galatasaray maçında telafi etme vakti geldi. Artık iyi takım olduğumuzu Türkiye’ye gösterme zamanı. Galatasaray yıllardır içinde bulunduğum, formasını gururla giydiğim bir takım. Ancak şu anda Antalya benim için her şeyden önemli. Biz Galatasaray’ı yeneceğiz, inanıyoruz. Hedefim de Galatasaray’a gol atmak.

Ali Tandoğan: Bazen çok motivasyon başarısızlığı da getiriyor. Özellikle takımımız defansa çok dikkat etmeli. Melo ve Elmander bizi çok zorlayacak. Onlar da bizim forvetlerimizi düşünsünler. Bizim açığımız varsa onların da var. Galatasaray maçları benim için hep değişik olmuştur. Bu maçta da öyle olacaktır. Hocam görev verirse elimden geleni yapacağım.

YORUM YAZ