MENÜ

Acı gerçek

Kartal, altın değerinde 1 puanı pençelerinin arasına almıştı ki, bitiş düdüğüne saniyeler kala topu kalesinde gördü. Öyle böyle değil, gerçekten son dakika golü yedik!

Acı gerçek

Beşiktaş, Avrupa Ligi’ndeki ikinci deplasman maçında da talihsiz bir yenilgi aldı. İngiltere’deki Stoke City mücadelesinde Fransız hakem Antony Gautier’in kararıyla puansız kalan Kara Kartal’ın önüne dün gece de kara talihi set çekti. Siyah-Beyazlılar, çok iyi oynamasa da iyi mücadele edip, beraberliği hak ettiği karşılaşmanın son saniyelerinde vurgun yedi. Hakem Milorad Maziç’in bitiş düdüğünü çalmak için hazırlandığı anlarda korner atışı kazanan Dinamo Kiev, Garmash’ın vuruşuyla yıkıldı. Gruptan çıkma yolunda önemli bir engeli aşmak üzereyken puansız kalan Carvalhal’ın öğrencileri, alınterinin karşılığını alamadı. Bir de madalyonun diğer yüzü var.

Haberin Devamı

Fikstür umut veriyor

Kartal ikinci deplasman seferinden de puansız döndü ancak fikstüre bakmak bile Siyah-Beyazlılar’ın tebessüm etmesi için yeterli. Beşiktaş, bir sonraki maçını 3 Kasım’da yine Dinamo Kiev’le oynayacak ve şartlar bu kez çok
farklı olacak. Ukraynalılar, Avrupalılar’ın korkulu rüyası İnönü Stadı’na gelecek ve Beşiktaş bu kez sahaya rakibinden bir kişi fazla çıkacak! Çünkü Siyah-Beyazlı tribünler Dolmabahçe’ye gelen her Avrupalı gibi, Kiev’e de 90 dakikalık bir korku filmi izletecek.

YORUM YAZ