MENÜ

"Yanlışlar düzeltilecek"

Kardemir Karabükspor Basın Sözcüsü Ziya Alak yönetim olarak yanlışları ve eksiklikleri masaya yatıracaklarını, nerede yanlış varsa 1-2 hafta içerisinde düzelteceklerini söyledi.

"Yanlışlar düzeltilecek"

Tesislerde basın toplantısını düzenleyen Ziya Alak puan ve sıralama olarak takıma yakışmayan bir konumda olduklarını ifade ederek, "Yönetim olarak bundan büyük üzüntü duyuyoruz. Nerede yanlış yapıyoruz, nerede eksiğimiz var bunları masaya yatıracağız ve değerlendireceğiz. Hata, yanlış nerede varsa 1-2 hafta içerisinde mutlaka düzeltilecektir. Bundan herkes emin olsun. Futbolcu yönünde eksiklik varsa futbolcu kendine çeki düzen verecek, teknik heyet yönünde eksiklik varsa teknik heyet kendisine çeki düzen verecek. Bu kötü gidişatın bir an önce kırılması konusunda yapılması gereken neyse onu yapmaya çalışacağız" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasının kendileri açısından son derece önemli bir maç olduğunu söyleyen Alak, "Çünkü bu karşılaşmanın arkasından Samsunspor ve Fenerbahçe gibi 2 önemli maç oynayacağız. Zorlu bir maratona giriyoruz. İstanbul Büyükşehir Belediyespor iyi futbolculara sahip olan ve iyi oynayan bir takım. Ama ben inanıyorum ki sahamızdan puan ya da puanlar çıkartacağız. Bu maçın ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz. Deumi, İlhan ve Mehmet Çakır bu maçta oynayamayacak. Tomiç ve Shelton'un hafif sakatlıkları var. Sinan Kaloğlu'nun sakatlığı düzeldi ve oynayabilecek duruma geldi" diye konuştu.

Takımın geçtiğimiz sezon ki kadrosunu koruduklarını belirten Alak, şöyle konuştu:
"Evet Emenike'nin faktörü belki ortaya çıkıyor. Çok güçlü bir futbolcuydu ve takıma da çok büyük katkıları oldu. Onun dışında Kerim bizim isteğimiz dışında gitti. Bu takım geçen seneden 2-3 kişiyi kaybetmiş ve takımın iskeleti duruyor. Ama bir türlü de iyi sonuç alınamıyor. Bu da bir gerçek. Var gücümüzle çalışıyoruz. İnşallah önümüzdeki süreçte bu kötü gidişatı, bu talihsizliği İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçıyla durdururuz"

Bülent DİKTEPE - KARABÜK, (DHA)

Haberin Devamı
YORUM YAZ