MENÜ

Ünal Aysal'dan sert sözler

'Ali Koç'un selam verip vermemesi umurumuzda bile değil. Ancak insan anlamakta zorlanıyor; bu kadar nazik bir anne-babanın oğlu nasıl bu kadar yanlış davranışlar sergiler'

Ünal Aysal'dan sert sözler

Fenerbahçe ile Galatasaray erkek basketbol takımları geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı müzesine
götürmek için Kayseri’de kozlarını paylaşmış, gülen taraf Sarı-Kırmızılı ekip olmuştu. Ancak neredeyse bu karşılaşmanın sonucundan çok protokol tribününde yaşanan bir olay güne damgasını vurmuştu. Çünkü Fenerbahçe’yi temsilen maça gelen Asbaşkan Ali Koç, Galatasaraylı yöneticileri görmezden gelip ayrı bir yere oturduktan sonra, maç sonu salondan da rakibi tebrik etmeden ayrılmıştı. Ezeli rakiplerin son dönem yine gergin olan ilişkilerinin bir sonucu kabul edilen gelişme Galatasaray cephesinde tepkilere neden olurken, hatırlanacağı gibi Başkan Yardımcısı Refik Arkan, “Hazmetmesini bilmek gerekir” ifadeleriyle Ali Koç’a yüklenmişti.

Haberin Devamı

Gözler yine Ali Koç’ta...

Ali Koç ve Fenerbahçe cephesi sessizliğini korurken, bu kez Galatasaray’ın 1 numarası konuştu, eleştirilerin dozunu bir kat daha artırdı. Olayın muhatabı Koç’u hedef alan Başkan Ünal Aysal, “Bu tavırları anlamakta zorluk çekiyorum. Bu kadar nazik anne ve babanın oğlu nasıl bu kadar yanlış davranışlar sergileyebilir! İnsanlar kişisel hesaplarını bir kenara bırakmalılar. Medeni ilişkilerde rakibinizi tebrik etmek büyümektir. Ali Koç mağlubiyeti kabul etmekte zorluk çektiğini tüm kamuoyuna gösterdi. Camiasını iyi temsil edemedi, büyük bir kulübün yöneticisi gibi davranamadı” ifadelerini kullandı. Gözler, Arkan’ın ardından Aysal’ın da sert bir dille yüklendiği Ali Koç’a çevrilirken, Fenerbahçeli yöneticinin suskunluğunu bozup bozmayacağı merak konusu.

Haberin Devamı

Anlamlı mesaj

Başkan Aysal dün katıldığı bir radyo programında, ülkeyi yasa boğan terör saldırısına da değindi... Aslan’ın patronu, şehit aileleri için kulüp olarak her türlü imkânı seferber edebileceklerini söyledi.

Serdar Dinçbaylı

YORUM YAZ