MENÜ

Ordu'dan Aslan'a mesaj!

'Haziranda Culio'nun bonservisini alacağız. Kimse oyuncumuzun kafasını karıştırmasın. Artık Galatasaray'a dönmesi mümkün değil.'

Ordu'dan Aslan'a mesaj!

Bu sözlerin sahibi Orduspor Başkanı Nedim Türkmen... Sezon başında Galatasaray’dan satın alma opsiyonuyla birlikte kiraladıkları Culio’nun ara transfer dönemi öncesi tekrar eski takımının gündemine gelmesini FANATİK’e değerlendiren Türkmen önemli açıklamalar yaptı. “Bu konu açıkçası beni rahatsız ediyor” diyen Türkmen, “Culio için sezon başında 350 bin Euro ödedik. Haziran ayında da 1 milyon 550 bin Euro verip, oyuncunun bonservisini alacağız. Zaten futbolcuyla 4 yıllık sözleşme imzaladık. Tüm taahhütlerimizi de yerine getirdik. Ordu’da çok mutlu. Villasını, arabasını aldık. Eczaneye giriyor, para almıyorlar. Yemeğini yediği lokantada para almıyorlar. Böyle bir hayatı o da bırakmaz. Anlayacağınız Culio’nun Galatasaray’a dönmesi mümkün değil. Lütfen kimse futbolcumuzun kafasını karıştırmasın. Bedeli ödense de Culio’yu vermeye niyetimiz yok. Bu konu kesinlikle hiç açılmadan kapatılmalıdır. Culio, Orduspor’un futbolcusudur. Bu konuyla ilgili son kez konuşacağız” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

‘Büyük iş yapmışız’

Takımdaki iki yabancı oyuncuları için de teklif aldıklarını kaydeden Türkmen, “Harcadığımız çabanın karşılığını alıyoruz. Beşiktaş’ın Edu’yu aldığını gördükten sonra biz büyük işler yapmışız diye düşünüyorum” açıklamasını yaptı.

Sedat Hardal

YORUM YAZ