MENÜ

Cim Bom 4'te 4 peşinde

Sarı-kırmızılılar yarın deplasmanda Medical Park Antalyaspor'u yenip, Süper Lig'de üst üste 4'üncü galibiyetine ulaşmak istiyor.

Cim Bom 4'te 4 peşinde

Ligin 3. haftasında Kardemir Karabükspor ile 1-1 berabere kaldıktan sonra Eskişehirspor’u 2-0, Ankaragücü’nü 3-0, Bursaspor’u da 2-1 mağlup eden Galatasaray, yarın deplasmanda Medical Park Antalyaspor’u da yenerek serisini sürdürmeyi hedefliyor.

Bu sabah Florya Metin Oktay Tesisleri’nde bir antrenman yapacak olan sarı-kırmızılılar, karşılaşma için öğleden sonra Antalya’ya hareket edecek.Mardan Antalyaspor Stadı’ndaki maç, Türkiye Futbol Federasyonu’nun aldığı karar gereği, terör saldırısını kınamak için saat 20.00 yerine 20.03’te başlayacak. Oyuncular ve hakemler siyah bant takacak. Karşılaşma öncesinde 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulacak.

Karşılaşmayı hakem Yunus Yıldırım yönetecek.Galatasaray’ın, Spor Toto Süper Lig’deki Bursaspor maçında sakatlanan futbolcuları Engin Baytar ve Kazım Kazım yarınki karşılaşmada forma giyemeyecek.
Diğer yandan, milli futbolcu Kazım Kazım, Lara Galatasaray Store’da yarın saat 15.00 ile 16.00 arasında, Antalya’daki sarı-kırmızılı taraftarlarla buluşacak.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ