MENÜ

Anadolu Efes sahne alıyor

THY Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe ve Galatasaray'ın ardından Anadolu Efes de ilk maçına çıkacak. Lacivert-Beyazlılar, bugün TSİ 20.00'de Partizan'ın konuğu olacak.

Anadolu Efes sahne alıyor

2012 Final-Four’un İstanbul’da düzenlenecek olması nedeniyle önemini bir kat daha artıran THY Avrupa Ligi’nde yeni sezon açılışı yapıldı. Temsilcilerimiz Fenerbahçe Ülker ve Galatasaray Medical Park’ın dün sahne aldığı Avrupa Ligi’nde bugün de bir diğer ekibimiz Anadolu Efes boy gösterecek. Lacivert-Beyazlılar, C Grubu’ndaki ilk maçında, deplasmanda Sırp temsilcisi Partizan ile karşı karşıya gelecek. Başkent Belgrad’daki Pionir Arena’da oynanacak karşılaşma TSİ 20.00’de başlayıp, NTV Spor’dan naklen yayınlanacak.

Haberin Devamı

Sarıca: Sert savunma yapmalıyız

35 yıllık tarihinin en iyi kadrolarından birini kuran Anadolu Efes’te coach Ufuk Sarıca, Partizan’a karşı deplasmanında oynamanın her zaman zor olduğunu, ancak yine de kazanmak istediklerini söyledi. Sarıca şunları kaydetti: “Burada kazanmak için öncelikle akıllı oynamamız lazım. Ayrıca sahadaki savunma sertliğimizi de en üst seviyede tutmalıyız. Yeni bir takım olmamızdan dolayı zaman zaman oyun içinde sıkıntılar yaşayabiliyoruz. Bu maçı kazanmak istiyoruz ve bunun için de elimizden geleni yapacağız”.

YORUM YAZ