MENÜ

Yeniden doğanlar

Şike soruşturması sonrası birçok oyuncusunu kaybeden Fenerbahçe'de yaşanan kriz, Bekir, Caner, Cristian gibi isimlere yaradı.

Yeniden doğanlar

Yakaladıkları şansı çok iyi değerlendiren bu oyuncular, adeta yeniden doğdu. İlk sezonunda sadece 7 maçta forma giyen, geçen sezon 14 karşılaşmada görev yaparak tamamlayan Bekir İrtegün, bu sezon 6 müsabakanın tümünde şans buldu. Bu maçların 5’ine ilk 11’de başlayan Bekir, ilk haftalarda sağbekte görev yaptıktan sonra son iki maçta stopere döndü. Geçen sezonun yedeklerinden Cristian ise 6 karşılaşmanın tamamında sahada kalırken, attığı 2 golle de takımına büyük katkı sağladı. Bekir gibi 6 maçta da forma giyen Caner, bunların 4’ünde sahaya ilk 11’de çıktı. Bilica’nın yükselişi ise 4 hafta sürdü. Bu maçlara ilk 11’de çıkan Brezilyalı, son iki haftada ise yedekti.

Haberin Devamı

'Takımın jokeriyim'

6 maçın tamamında şans bulan Bekir İrtegün’den mutlusu yok. İlk haftalarda savunmanın sağında görev yapan, son iki maçtır ise Yobo ile birlikte göbekte oynayan tecrübeli futbolcu, “Ben, bu takımın jokeriyim. Önemli olan Fenerbahçe’nin başarısı. Bunun için kale dahil her yerde oynarım. Forma giymesem de yedek beklemesini bilirim” dedi.

YORUM YAZ