MENÜ

Nottingham Forest satışa çıktı

İngiltere'nin köklü ekiplerinden Nottingham Forest'ın, kulübü satın alabilecek olası alıcıları araştırması için yatırım firmalarından Seymour Pierce'i aracı tayin ettiği açıklandı.

Nottingham Forest satışa çıktı

İngiltere Championships’te (ikinci lig) mücadele eden Nottingham Forest’ta, başkan Nigel Doughty’nin istifasından sonra sorumluluğu üstlenen Frank Clark, kulübün internet sitesinde yayımlanan açıklamasında, "Her ne kadar satılmasını istemesem de, kulübü ileriye taşıyabilecek bir talibi memnuniyetle kabul edebilirim. Bu düşünceyle, satış konusunda büyük bir tecrübesi bulunan Seymour Pierce’ı aracı atadık" ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

Nottingham Forest’tan 70-80 milyon sterlin alacaklı olduğu tahmin edilen Doughty, kulübü 2-3 yıl içinde mali açıdan zora sokacak bir durumda bırakmayacağını ancak kendi döneminde yapılan anlaşmalara sadık kalarak, bundan böyle finansal destek sağlayamayacağını kaydetti.

Avrupa Kupası’nı 1979 ve 1980 yıllarında iki kez müzesine kaldıran bir zamanların efsane takımı Nottingham Forest, 1999 yılında küme düşmesinden bu yana Premier League’de mücadele edemiyor. 2005 yılında 3. lige kadar gerileyen Nottingham Forest, Championship’te son iki sezondur play-off maçları oynamasına karşın birinci lige çıkmayı başaramadı.

AA

YORUM YAZ