MENÜ

HarekâT sürüyor

Cim Bom'da transfer çalışmaları son sürat devam ediyor.

HarekâT sürüyor

VAGNER LOVE

Haberin Devamı

FIFA menaceri Malik Anikov, ara transfer döneminde CSKA Moskova’dan ayrılacak olan Vagner Love için Galatasaray’ın devrede olduğunu açıkladı.

Ara transfer döneminde mutlaka forvet transferi yapacak olan Sarı-Kırmızılılar’ın listesinde birçok aday var. Rus menacer Malik Anikov’a göre bunlardan biri de Vagner Love... Anikov, Radyospor’da Özgür Sancar’ın programına konuk olarak burada transferle ilgili açıklamalarda bulundu. Brezilyalı golcünün kesin olarak takımdan ayrılacağını söyleyen Rus menacer, “Galatasaray’ın yanı sıra Porto, Arsenal, Sao Paulo ve Flamengo da Love’la ilgileniyor” ifadelerini kullandı.

‘Özel ilgi isteyen bir golcü’

Malik Anikov, Vagner Love’ın Galatasaray’a transfer olabileceğini söylerken, “CSKA’nın düşündüğü rakam çok yüksek. Ancak Love ayrılmayı kafasına koyduğu için 8-10 milyon Euro’ya razı olabilir” diye konuştu. 27 yaşındaki oyuncunun Rus ekibinden yılda 3.6 milyon Euro (9.2 milyon TL) kazandığını belirten Anikov, “Sadece para da önemli değil. Vagner Love özel ilgi isteyen bir futbolcu. Örneğin 3 maçta çok iyi oynar 5 gol atar ama sonra gelip, ‘Benim sorunlarım var, Brezilya’ya gitmek istiyorum’ diyebilir. Bu tür davranışları olsa da çok iyi bir oyuncu” dedi.

Haberin Devamı

SERDAR AZiZ

Fatih Terim’in ısrarla istediği Serdar Aziz için Sarı-Kırmızılı yönetim 5 milyon Euro bonservis bedelinin yanı sıra 2 oyuncu önermeye hazırlanıyor. Cim Bom’un hedefi, Serdar’a devre arasında, olmazsa sezon sonunda imza attırmak

Galatasaray’ın yurt içindeki 1 numaralı hedefi, Bursaspor’un kaptanı Serdar Aziz. Fatih Terim, uzun süredir takip ettiği genç stoperin mutlaka kadroya katılmasını istiyor. Sarı-Kırmızılı yönetim, İmparator’un bu talebi üzerine Bursaspor’a bir teklif hazırlamak için kolları sıvadı. Yönetim, bu oyuncu için
Yeşil-Beyazlılar’a 5 milyon Euro bonservis bedeli
önerecek. Ayrıca Fatih Terim’in belirleyeceği oyuncu listesinden, Bursaspor’un isteyeceği 2 futbolcuyu da takasta kullanmayı teklif edecek.

Devre arası zor

Yönetimin hedefi, yıldız oyuncuyu ara transfer döneminde kadroya katmak. Ancak Sarı-Kırmızılılar bunun çok zor olduğunun farkında. Bursaspor’un, kaptanını ocak ayında vermeyeceğini düşünen yönetim, transferi sezon sonu için bitirmeye çalışacak. Görüşmelerin ise ara transfer döneminden önce başlaması bekleniyor.

Haberin Devamı

Raşit Altun

YORUM YAZ