MENÜ

Visa'da temsilcimiz Nurcan Taylan

Visa Europe, Londra 2012 Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları'nda Visa Takımı'nı oluşturacak sporcuları açıkladı.

Visa'da temsilcimiz Nurcan Taylan

Visa’dan yapılan açıklamada, Türkiye’den Visa Takımı’nda yer alacak sporcunun, dünya rekortmeni halterci Nurcan Taylan olduğu bildirildi. Böylelikle, Nurcan Taylan’a verilen destekle beraber, 2004 yılından bu yana Türkiye’de desteklenen milli sporcu sayısının 11’e ulaştığı kaydedildi.

Haberin Devamı

Hedefinin Londra Olimpiyat Oyunları’nda altın madalya almak olduğunu belirten milli sporcu Nurcan Taylan "Londra Olimpiyat Oyunları’na çok iyi hazırlanıyorum, çok çalışıyorum. Visa Europe’un olimpiyat hayallerimi gerçekleştirme yolunda bana vermiş olduğu destek, hazırlık aşamalarının yanı sıra moral ve motivasyonum açısından da oldukça önemli ve değerli. Visa Europe’a bu desteğinden ötürü çok teşekkür ediyorum. Londra’da ikinci kez olimpiyat altınını boynuma takarak şampiyonluk gururunu ülkeme yaşatmak istiyorum" diye konuştu.

Olimpiyat oyunlarının dünyanın en büyük ve prestijli spor olayı olduğunu belirten Visa Europe Bölge Genel Müdürü Berna Ülman ise, "Çeyrek yüzyıldan bu yana olimpiyat oyunlarının kurumsal küresel sponsoruyuz. Visa Takımı projesi ile, küresel sponsorluğumuzu ulusal boyuta taşıdık. Bu kapsamda Avrupa çapında bir çok sporcuyu gerek olimpiyat hazırlıkları döneminde, gerekse olimpiyat oyunları süresince destekledik. Ülkemizde de ’Visa Takımı’ kapsamında, Nurcan Taylan ile birlikte bugüne kadar olimpiyat oyunlarına hazırlanan 11 milli sporcumuzun yanında yer aldık. Değerli sporcumuz Nurcan Taylan’a ve Londra Olimpiyat Oyunları’na katılacak tüm milli takım sporcularımıza başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Visa Takımı’nı ilk kez 2002 yılında, Atina 2004 Olimpiyat Oyunları öncesinde oluşturan Visa, dünyanın dört bir yanında binden fazla sporcuya verdiği destekle sporcuların olimpiyat ve paralimpik oyunlarında yarışma hayallerini gerçekleştirmelerine yardımcı oldu. 25 yıldır olimpiyat oyunları sponsoru ve 10 yıldır paralimpik oyunlar sponsoru olan Visa, bu proje kapsamında dünya genelinde aralarında ABD’li ünlü yüzücü Michael Phelps’in de olduğu 21 ülkenin milli takımında yer alan 50’den fazla sporcuya destek veriyor.

AA

YORUM YAZ