MENÜ

T.Spor'dan açıklama

Trabzonspor Kulübü, işlenen suçun üzerinin örtülmesi ya da bahse konu suçu işleyenin cezasız kalması gibi bir yaklaşımlarının hiçbir zaman olmadığını ve olmayacağını bildirdi.

T.Spor'dan açıklama

Bordo-mavili kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, 6222 Sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun’da yapılması istenen değişikliklerle ilgili kamuoyunun aydınlatılması adına, kulübün görüşlerinin açıklanması ihtiyacının doğduğu belirtilerek, şu ifadelere yer verildi:

Haberin Devamı

"Buna göre, söz konusu yasada kulübümüzün değişmesini talep ettiği öncelikli madde, taraftarların çıkardığı olaylar nedeniyle, kulüp başkanları ve yöneticilerinin sorumluluk altında tutularak, ağır cezai müeyyidelerle karşılaşmaları konusudur. Türkiye Süper Lig Profesyonel Kulüpleri Birliği ve Vakfı’nın yetkilendirdiği Sayın Levent Bıçakçı’nın hazırladığı taslakta gündeme getirip, değişmesi üzerinde ısrarcı olduğumuz madde, bu maddedir. Bu gerçekten hareketle, işlenen suçun üzerinin örtülmesi ya da bahse konu suçu işleyenin cezasız kalması gibi bir yaklaşımımız hiçbir zaman olmamıştır, olmayacaktır."

AA

YORUM YAZ