MENÜ

Mustafa Denizli ayağa kaldır bizi

Beşiktaş'ta en son göreve geldiğinde de durum farklı değildi. Yetenekli isimlere takım ruhunu, camiaya da çifte kupayı hediye etti. Siyah-Beyazlılar'da yaşanan son gelişmeler sonrasında Başkan Demirören'in, bir kez daha Mustafa Denizli'nin kapısını çaldığı belirtildi.

Mustafa Denizli ayağa kaldır bizi

Beşiktaş’ta ‘Mustafa Denizli’ sesleri yükseliyor... Sezonun ilk maçından bu yana sergilenen kötü futbol ve son olarak Kayserispor karşısında alınan yenilginin ardından Siyah-Beyazlılar’da teknik direktör Carlos Carvalhal’ın biletinin kesilmesi bekleniyor. Yetenekli oyunculara rağmen takım ruhunu oluşturamayan ve oyuncuların inancını yitiren Portekizli çalıştırıcının Dinamo Kiev ile Mersin İdman Yurdu maçlarında alınacak sonuca göre geleceğinin belli olacağı bildirildi. Siyah-Beyazlılar’ın 1 nuamaralı teknik direktör adayı da; Mustafa Denizli... 2008-2009 sezonunun 6. haftasında Beşiktaş’ın başına geçen tecrübeli çalıştırıcı, önce yıldız oyunculara ‘takım kimliği’ kazandırmış, sonrasında Siyah-Beyazlı camiaya çifte kupayı hediye etmişti.

Haberin Devamı

Sağlık sorunları ayırmıştı

Yıldız oyuncuları ancak Mustafa Denizli gibi deneyimli bir ismin idare edebileceğini düşünen Başkan Yıldırım Demirören’in de, kurt hocanın kapısını çaldığı dile getirildi. Camianın da sevdiği isimlerden olan Denizli, 2010 sezonu başında sağlık sorunları nedeniyle teknik direktörlük görevinden ayrılmıştı.

Üç büyük takımda da şampiyonluk sevinci yaşayan tek teknik direktör olan Mustafa Denizli, Beşiktaş’tan gözyaşlarıyla ayrılmıştı.

YORUM YAZ