MENÜ

Volkan'dan kaleci okuluna ziyaret

A Milli Futbol Takımı ve Fenerbahçe'nin başarılı file bekçisi Volkan Demirel, Adana'da açılan 'Haluk Kaleci Okulu' ile Adana sporuna yaptığı katkılardan dolayı Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'a teşekkür plaketi verdi.

Volkan'dan kaleci okuluna ziyaret

Mersin İdman Yurdu maçı nedeniyle dün akşam saatlerinde özel uçakla Adana Şakirpaşa Havaalanı'na inen Fenerbahçe kafilesinden izinli olarak ayrılıp Yüreğir'de açılan ve 40 sporcusu bulunan Kaleci Haluk Okulu'na giden Volkan Demirel, genç kalecilerin ilgi odağı oldu.

Haberin Devamı

Adana Demirspor'un eski kalecilerinden Haluk Uğurludoğan tarafından açılan ve Türkiye'nin faaliyette olan tek 'Kaleci Okulu'nda önemli kalecilerin yetişeceğine inandığını söyleyen Volkan Demirel, "Böyle bir okulu açan değerli Haluk Hoca'ya teşekkür ediyor, genç kaleci adaylarımıza başarılar diliyorum" dedi.

ALDIRMAZ'A KATKILARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ
Yüreğir'deki 'Haluk Kaleci Okulu'nun açılışına katılan Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Türk Milli Takımı ve Fenerbahçe'nin file bekçisi Volkan Demirel'le bir süre sohbet etti.

Volkan Demirel, 'Haluk Kaleci Okulu' ile Adana sporuna yaptığı katkılardan dolayı Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'a 'teşekkür plaketi' vererek "Kaleci Okulu ile Adana sporuna verdiğiniz destek ve katkılardan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Haberin Devamı

Haluk Kaleci Okulu'nu ziyareti nedeniyle Kaleci Volkan'a teşekkür eden Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, "Büyükşehir Belediyesi olarak sporun her dalına destek vermeye çalışıyoruz. Adana'da şu ana kadar 40 semt futbol sahası hizmete açtık. Adana sporuna verdiğiniz destek artarak sürecektir. Haluk Kaleci Okulu'ndan da inşallah çok sayıda 'Volkan Demirel'ler' yetişecektir" şeklinde konuştu.

ADNAN POYRAZ/ADANA (DHA)

YORUM YAZ