MENÜ

''İnönü'de ağladım çünkü''

“Babam fanatik bir Beşiktaş taraftarıydı ve bu statta oynamamı çok istiyordu. Beni İnönü'de izlemeye ömrü yetmedi ama gözü de açık kalmayacak. Üzerime düşeni yaptığıma inanıyorum. İnşallah ona hayırlı bir evlat olacağım”

''İnönü'de ağladım çünkü''

Bu sözlerin sahibi Kayserispor’un 21 yaşındaki kalecisi Gökhan Değirmenci... Kayserispor’un Beşiktaş’ı 2-0 yendiği maçta skordan çok o konuşuldu. 90 dakika bitmiş, futbolcular soyunma odasının yolunu tutarken o, sahada hıçkırıklar içinde ağlıyordu. Geçtiğimiz günlerde babası Ahmet Değirmenci’yi kaybetmişti. Sarı-Kırmızılı kulüpte ikinci kaleci olan Gökhan, babasının en büyük hayalini gerçekleştirmişti. İnönü Stadı’nın çimlerine çıkan genç file bekçisi, babasının taraftarı olduğu Beşiktaş’a karşı çok iyi mücadele etti ve takımının galibiyetinde başroldeydi. FANATİK’e konuşan Gökhan yaşadıklarını şöyle anlattı:

Haberin Devamı

‘Keşke o da görseydi’

“Gerçekten çok zordu. Maçın başlangıç düdüğünden bitimine kadar aklımdan çıkmadı. Zaten çıkması da imkansız. Babamın çok istediği bir şeydi İnönü Stadı’na çıkmam. Her şeye rağmen konsantre oldum. Kolumdaki siyah bant düşüyordu, sıkı bağlamamıştım. Onun çıkmaması için uğraşıyordum. Çok ayrı bir maçtı bu. Başka bir rakibe karşı oynasaydık böyle olur muydu bilmiyorum ama babam fanatik bir Beşiktaş taraftarıydı ve beni o statta oynarken görmek istiyordu. Yetişemedi ama ben üzerime düşen görevi yaptığıma ve ona layık olduğuma inanıyorum. Mutluyum, gözü açık kalmayacak. Bundan sonra da formayı kaptırmamak, başarılı bir şekilde görevimi yapmak için çaba harcayacağım. Şu anda İzmir’de ailemin yanındayım. Onların da,babamın hayalini gerçekleştirdiğim için biraz olsun acıları hafifledi.”

Haberin Devamı

Kayseri’nin
gözü yüksekte

Beşiktaş galibiyetiyle 6. haftayı kapatan Kayserispor’da moraller yerinde. Basın sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu, zor bir deplasmanda önemli ve anlamlı bir galibiyet aldıklarını belirterek, “Üzüntülerimizi de sevinçlerimizi de fazla abartmadan yaşamamız gerekiyor. Bu başarıyı sürdürmek için aynı ciddiyetle çalışmamızı sürdüreceğiz. Umarım kısa sürede ligde hak ettiğimiz konuma yükselmek istiyoruz” açıklamasında bulundu.

Sedat Hardal

YORUM YAZ