MENÜ

Güneş Teorisi!

Bordo-Mavili ekibin teknik patronu Şenol Güneş, CSKA maçı öncesi rakibe gözdağı vererek, “Rusya'da alacağımız puan ya da puanlar bizi üst tura taşır. Gereğini yapacağız” dedi

Güneş Teorisi!

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Şampiyonlar Ligi’ndeki CSKA Moskova maçı öncesi düzenlediği basın toplantısında, iddialı açıklamalarda bulundu. Rakipten kesinlikle çekinmediklerini, ancak temkini de elden bırakmayacaklarını kaydeden tecrübeli çalıştırıcı, “Elbette bazı hesaplar yapıyoruz. Ancak önemli olan sahada yapılan işler. Rusya’da alacağımız puan ya da puanlar bizi büyük ihtimalle üst tura taşıyacaktır. Bizlere de bunun gereğini yerine getirmek düşüyor. Böylesine önemli bir avantajı kullanamazsak, emeklere yazık olur doğrusu” diye konuştu. Rus bir basın mensubunun sorusu üzerine, Moskova’ya defans yapmak için gelmediklerini söyleyen Güneş, “Şampiyonlar Ligi’nin bir standardı var ve biz bu çerçevede mücadele edeceğiz. Savunma için önlem almadan oynamamızı kimse beklemesin, ancak hücumu düşünmeyen bir Trabzonspor görmeyeceksiniz” ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

Takımıyla toplantı yaptı

Son antrenmanın ardından öğrencileriyle de bir toplantı yapan Şenol Güneş’in bazı uyarılarda bulunduğu, takımından önce 1 puan, fırsat bulunduğunda da galibiyet için rakibin üstüne gidilmesini istedi.

Ergun Ata - Erol Demirkol

YORUM YAZ