MENÜ

'Kaptanlığa, formaya ihanet etmem!'

“Rusya'da havalar soğuk ancak oynadığımız futbol ile orayı da ısıtacağız” diyen Tolga Zengin ayrıca, “Trabzon'la yaptığım sözleşme gönüldendi” ifadelerini kullandı.

'Kaptanlığa, formaya ihanet etmem!'

Gösterdiği başarılı performans ve yaptığı kurtarışlarla Real Madrid gibi dev kulüplerin dikkatini çeken kaptan Tolga Zengin, önemli açıklamalarda bulundu. Sözleşmesindeki 5 milyon Euro’ya serbest kalır maddesini
önemsemediğini belirten genç eldiven, “Kontratımdaki maddeler çok fazla önemli değil. Neticesinde bunlar kağıt üzerinde yazılan şeyler. Bizim Trabzonspor ile ilgili sözleşmelerimiz her zaman gönüldendir, kağıt üzerindeki maddeden değildir. Transfer olayını fazla düşünmüyorum. Şu an işimi yapıyorum. Ben Trabzonspor’un kaptanıyım. Belli sorumluluk ve yükümlülüklerim var. Trabzonspor kaptanına her zaman yakışır biçimde hareket etmem lazım” dedi. Real Madrid’den kendisine gelen resmi bir önerinin olmadığını” söyleyen Tolga, “Bu zamana kadar kulübe bir menacer sokmadım. Bir Trabzonlu olarak bunu doğru bulmuyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı

‘Takım olarak odaklandık’

Kritik CSKA Moskova maçıyla ilgili de düşüncelerini paylaşan başarılı file bekçisi, “Önümüzde iki tane üst üste yapacağımız CSKA Moskova maçları var. Belki orada hava şartları soğuk olacak ama inşallah oynadığımız oyun ile orayı ısıtırız. Rakibimiz karşısında 3 puan alırsak büyük bir avantaj olur ama 1 puan da bizim için iyi” yorumunda bulundu.

YORUM YAZ