MENÜ

Guti Carvalhal kurbanı

Önce forması, sonra kaptanlık pazubandı elinden alınan Guti Hernandez'in Kayserispor maçındaki kötü oyununun faturası, teknik direktör Carvalhal'a kesildi

Guti Carvalhal kurbanı

Sezon başı kampında yönetimle bir görüşme yapan Guti, kaptanlık görevini Toraman’a devrettiğini açıklamıştı. Ancak şike soruşturması sonrasında İspanyol futbolcu, “Zor günde sorumluluktan kaçmam. Kaptanlıktan ayrılmıyorum” demişti. Hatta Alania’yla oynanan iki maça da Toraman sahada olmasına rağmen Guti kaptan çıkmıştı. Ancak Carlos Carvalhal, İspanyol yıldızın hızlı gece yaşamı nedeniyle önce formayı, sonra da kaptanlık pazubandını aldı. Maç eksiği bulunan Guti Hernandez, önceki günkü Kayserispor sınavında ilk 11’de görev yaparken, ağır şartlara rağmen 70 dakika sahada kaldı. Oynadığı süre içerisinde vasat bir görüntü çizen Guti olgun bir şekilde, “Hata bendeyse özür dilerim” dedi. Ancak hem camiada, hem de yönetimde Guti’nin bu görüntüsünün sorumlusu olarak fatura Carvalhal’a kesildi.

Haberin Devamı

‘Guti’yi hiç kullanmadı’

Böylesine kariyerli ve tecrübeli bir futbolcuyu teknik heyetin kazanması gerektiğinin altı çizilirken, Carvalhal’ın bazı futbolcuların etkisi altında kaldığı iddiası göndeme bomba gibi düştü.

YORUM YAZ